05/11/2018 Actualitat
Som de Castellar-PSC recull signatures que demanen que Castellar sigui zona tarifària 2

La petició es fa a través de la plataforma Change.org i ja porta més de 800 firmes en poques hores

Som de Castellar-PSC ha arrencat aquest dilluns una campanya de recollida de signatures a través de la plataforma  change.org “amb l’objectiu que Castellar estigui a la mateixa zona tarifària de transport públic de Sabadell”, la Zona 2, segons un comunicat d’aquesta formació política. Joan Creus, de Som de Castellar i primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament, afirma que “cal aconseguir que Castellar estigui a la mateixa zona tarifària de Sabadell i que no haguem de pagar més diners per utilitzar el transport públic”. En aquest sentit, explica que la seva formació política defensarà aquest posicionament “allà on calgui, davant de qui calgui, perquè el futur del nostre poble depèn d’això. No pararem fins aconseguir-ho”. 

 

Castellar està considerat Zona 3 i, per tant, el preu del transport públic està més penalitzat que a Sabadell (de fet, la T-10 -el títol més universal de transport- és gairebé 10 euros més cara per a un castellarenc que per a un sabadellenc. Ara aquesta petició sorgeix arran de les darreres modificacions  previstes per l’AMB que permetran a diversos municipis vallesans passar a ser zona tarifària 1 a partir del 2019 (com Badia, Barberà, Cerdanyola o Ripollet), fet que Som de Castellar considera un greuge.

 

D'altra banda, els comuns castellarencs  demanaran formalment al grup parlamentari de Catalunya En Comú perquè presenti una bateria d’iniciatives parlamentàries demanant la inclusió de Castellar a la zona tarifaria 2 de transport públic. En aquest sentit, els comuns  s’han ofert a Som de Castellar-PSC per registrar una proposta de resolució al Parlament conjunta per reconsiderar el sistema de corones vigent i acabar amb el greuge comparatiu que pateix Castellar amb la resta de municipis de la comarca, i en concret amb Sabadell.

 

DARRERA ACTUALITZACIÓ: DIMARTS 6 10:50

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris