PP_617x412
 Alicia García, presidenta del PP, amb el company de partit Francisco Rodríguez en una imatge d’arxiu / ARXIU
11/06/2021 Actualitat
El PP de Castellar escalfa motors de cara a les eleccions municipals de 2023

L’agrupació se centrarà en el benestar dels castellarencs i en defensar la Constitució

Quan es compleixen dos anys del Ple de Constitució de l’Ajuntament, just en l’equador del mandat, l’agrupació local del PP ha informat que comença a treballar de cara a les properes eleccions, que tindran lloc el 2023. Malgrat no tenir representació actualment a l’Ajuntament, la seva presidenta, Alícia García assegura que ni han desaparegut ni han plegat els braços: “Hem continuat treballant a favor de Castellar i de la seva gent amb les poques armes de què disposem. El temps passa molt de pressa i hem d’estar preparats per a la propera contesa electoral”. Per aquest motiu han començat a perfilar les línies d’actuació.

 

Els populars ja avancen que el programa i el projecte se centrarà en dos aspectes: d’una banda, defensar la Constitució: “Som l’únic partit que reconeix sense complexos que és constitucionalista, amb una ideologia definida i sense fer tombs. Per això tenim la porta oberta a tothom que se senti decebut amb opcions polítiques poc clares i que juguen a la indefinició”.

D’altra banda, la presidenta aclareix que la línia d’actuació del PP castellarenc seguirà apostant per la gent de Castellar i el seu benestar, sigui votant del PP o no: “La nostra intenció és reunir-nos amb tots els col·lectius de Castellar per escoltar les seves queixes i suggeriments i d’aquí, confeccionarem un programa que atengui la majoria de les aspiracions de Castellar”.

 

De moment, l’agrupació no ha decidit qui serà el cap de llista: “Es tracta d’una decisió que hauran de prendre els nostres militants”. García conclou que després de perdre la representació al Ple de l’ajuntament, “tenim més ganes encara de continuar amb la nostra activitat”.

Comparteix
M'agrada
Comentaris