07/12/2018 Actualitat
Nou distintiu per als titulars d’11.500 vehicles

L'Ajuntament envia per carta el nou adhesiu de la tarifa especial de zona blava

L’Ajuntament enviarà per carta, aquest mes de desembre, el nou adhesiu de la tarifa especial de zona blava als titulars d’11.523 vehicles empadronats al municipi. El distintiu serà vàlid de l’1 de gener del 2019 al 31 de desembre del 2021 i permetrà als usuaris que el tinguin continuar gaudint de mitja hora d’estacionament gratuït de zona blava.
Aquesta modalitat de tarifa, que es va posar en marxa l’abril del 2012, s’adreça exclusivament a les persones que estan al corrent de pagament de l’Impost de Vehicles de Tracció Mecànica (IVTM) a l’Ajuntament de Castellar del Vallès. 
Per tal de poder gaudir de la mitja hora d’aparcament gratuït, els beneficiaris han d’enganxar el distintiu a l’interior del parabrisa del seu vehicle, de tal manera que sigui visible des de l’exterior. Cada adhesiu du imprès el número de matrícula, de manera que només pot ser utilitzat pel vehicle que correspongui.
Cal recordar que els usuaris d’aquesta tarifa han de dipositar a la màquina expenedora un import mínim de 20 cèntims d’euro, que permet l’estacionament durant 15 minuts. Per tant, els 30 minuts gratuïts s’afegeixen al temps d’estacionament que figura en el tiquet de la zona blava.
Totes aquelles persones que tinguin dret a gaudir de la tarifa especial de zona blava i no hagin rebut el distintiu durant el mes de desembre, podran sol·licitar-lo a partir del mes de gener al Servei d’Atenció Ciutadana (a la pl. del Mirador, s/n, de dilluns i divendres, de 8.30 a 14.30 h, i de dimarts a dijous, de 8.30 a 19.00 h). 

Comparteix
M'agrada
Comentaris