Al certamen, organitzat per Cal Gorina, el Centre Excursionista i La Pedra Fina, hi han participat 14 ratafies
Divendres passat, el Centre Excursionista de Castellar va celebrar la segona edició del concurs de ratafies casolanes L’Estevet. Al certamen, organitzat per Cal Gorina, La Pedra Fina i el Centre Excursionista, van participar-hi 14 ratafies casolanes., una menys que a l’edició de l’any passat. L’Estevet d’Or va recaure en el manlleuenc Martí Tió, tot i que porta més de 40 anys vivint a Castellar, que repeteix com a guanyador de l’edició passada. L’Estevet de Plata va ser per Roger Trunes, que era el primer any que es presentava i el propi Tió li havia ensenyat com elaborar ratafia casolana (era el primer any que en feia i li havia ensenyat en Martí Tió). Els establiments col·laboradors d’aquesta edició han estat Begudes Parera, Calissó d’en Roca, La Posidònia, Agrosans i El Celleret de Castellar.
La ratafia havia d’incloure nou verda com a ingredient indispensable i estar elaborada amb base d’aiguardent encara que també s’acceptaven cremes anisades.