12/04/2019 Actualitat
Litúrgies de Setmana Santa

Les parròquies de Sant Esteve de Castellar i Sant Feliu del Racó han preparat un seguit de celebracions amb motiu de la Setmana Santa

Redacció

Les parròquies de Sant Esteve de Castellar i Sant Feliu del Racó  han preparat un seguit de celebracions amb motiu de la Setmana Santa. Aquest dissabte, a les 20 h, hi haurà la missa de Rams a les 20 h a l’església de Sant Esteve.


L’endemà, Diumenge de Rams, a les 10.15 h, hi haurà la Benedicció de Rams a la plaça i missa a Sant Feliu del Racó. A les 12.15 hores es farà la tradicional Benedicció de Rams a l’atri i missa. A les 20 h d’aquest diumenge es farà la missa de Rams a la Capella de Montserrat. 


Ja en plena Setmana Santa, concretament dijous 18, tindrà lloc, a les 18 h, la missa de la Cena del Senyor a Sant Feliu del Racó. Dues hores més tard, la missa es farà a Sant Esteve, a més dels Cants de la Passió. Tot seguit, es farà la vetlla de la pregària al Santíssim. Divendres Sant, al Puig de la Creu tindrà lloc la Trobada de Primavera, organitzada pels Amics del Puig de la Creu. Al matí hi haurà ofrena de llànties, rams i flors boscanes a la capella de Santa Maria de la Creu, un Via Crucis a partir de les 9.30 h , el Cant de la Passió amb el Cor de Cavallers de Castellar a les 11.45 h i l’audició de Stabat Mater. Al pati interior, hi haurà un esmorzar amb torrades amb oli i sal. A la tarda, a les 16 h, tindrà lloc la celebració de la Mort del Senyor a Sant Feliu del Racó més un Via Crucis. A les 18.30 h es farà la mateixa cerimònia a Sant Esteve de Castellar.


La Vetlla Pasqual del dissabte 20 d’abril es farà a les 20 h a Sant Feliu del Racó i a les 22.30 h a Sant Esteve. Finalment, Diumenge de Pasqua -diumenge 21 d’abril- es farà missa a les 10.15 a Sant Feliu del Racó i a les 12.15 a Sant Esteve de Castellar. A les 20 h, la missa de Pasqua es farà a la Capella de Montserrat. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris