11/06/2018 Actualitat
La Policia Local deté el presumpte autor d’un robatori al carrer de Jaume I

El detingut podria estar relacionat amb altres furts a Castellar del Vallès

R.G.

La Policia Local va detenir dissabte passat un home de 38 anys com a presumpte autor d’un robatori a un domicili del carrer de Jaume I de la vila. La intervenció es va iniciar arran d’una trucada telefònica d’un veí que alertava de la presència d’un individu sospitós a l’interior d’un habitatge.

 

Un cop van arribar al lloc dels fets una patrulla de la Policia Local,  van observar que l’individu es trobava amagat dins el recinte de la casa en possessió de joies i amb diversos estris que podria haver fet servir per entrar-hi. A més, van observar una finestra oberta i indicis que aquesta persona podria haver escalat la façana per accedir a l’habitatge.

 

Segons ha detallat el regidor de Seguretat Ciutadana, Aleix Canalís, l’individu, que va ser detingut i posat a disposició judicial, podria estar relacionat amb diversos robatoris a interiors de domicili que han tingut lloc en els darrers mesos a Castellar ja que el detingut va fer servir el mateix modus operandi. Una informació, però, que encara està per confirmar. Amb actuacions com aquesta, Canalís reconeix que “es fa palès la necessària i mai prou valorada participació dels veïns i veïnes a l’hora de denunciar fers que poden ser considerats sospitosos”. 

 

Cal recordar que la Policia Local havia intensificat darrerament la vigilància, incloent patrulles a peu i de paisà, per prevenir possibles conductes delictives.

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris