Pau Castellví, alcaldable de Junts per Castellar i candidat de JxCat al Congrés, i Míriam Nogueras, diputada i també candidata de JxCat al Congrés, acompanyats per membres de JxCastellar en un acte de campanya del 28-A - R.G.
Pau Castellví, alcaldable de Junts per Castellar i candidat de JxCat al Congrés, i Míriam Nogueras, diputada i també candidata de JxCat al Congrés, acompanyats per membres de JxCastellar en un acte de campanya del 28-A - R.G.
17/04/2019 Actualitat
La connexió de Castellar a la C-58, un dels punts del programa de Junts per Catalunya

La proposta s'ha anunciat en el marc de la visita de la diputada al Congrés, Míriam Nogueras, a diversos comerços i establiments de Castellar amb motiu de la campanya electoral pel 28-A

R.G.

La campanya electoral pel 28-A de Junts per Catalunya ha passat aquest dimecres per Castellar del Vallès. La diputada al Congrés i número 3 de la candidatura sobiranista, Míriam Nogueras, i l'alcaldable de Junts per Castellar i número 9 de la llista d'aquesta formació per Barcelona, Pau Castellví, han visitat durant el matí diversos establiments i comerços de la vila. Tot plegat, amb la voluntat de copsar les inquietuds i propostes de les petites empreses que nodreixen el comerç local.

 

En la roda de premsa posterior a la trobada amb els comerciants, Castellví ha anunciat que un dels punts que vertebraran el programa electoral de Junts per Catalunya quant a infraestructures és la "connexió de Castellar amb la C-58". "Els accessos de Castellar són els mateixos que hi havia des del 1959. L'accés a la C-58 és una demanda històrica. La taula de l'Estat Espanyol està plena de demandes històriques de Castellar del Vallès i de molts altres pobles i ciutats de Catalunya. Els deures no es fan des de fa molt de temps", ha assegurat Nogueras. "Estem farts d'exigir, any rere any, dècada rere dècada, en el cas de Castellar, que es facin aquelles prioritats que ni són cares ni són un luxe sinó les primeres necessitats dels ciutadans", ha afegit la diputada.


Al seu torn, l'alcaldable de Junts per Castellar i també candidat de Junts per Catalunya, ha explicat que com a número 9, un dels seus objectius és "fer arribar al cor de Junts per Catalunya reivindicacions municipalistes". En aquest sentit, Castellví ha reivindicat el seu compromís amb la connexió de Castellar a la C-58 que permetria "l'accés a l'autopista, a tot el Vallès Occidental Nord". "Hi concorrem no per fugir de Castellar sinó per estar a Castellar i reforçar Castellar", ha puntualizat el polític castellarenc. Ara bé, Nogueras ha recordat que les competències en aquesta matèria "són a Madrid" i ha asseverat que "després tants anys de batalla, hem arribat a la conclusió que el millor que li pot passar a Catalunya és que es governi i que es legisli, i això vol dir independència".

D'altra banda, en referència al diàleg obert amb els comerciants de Castellar, Nogueras ha reconegut que com a altres municipis, demanen "el talent, creativitat i dinamisme que amara a tot el territori de Catalunya", un aspecte que segons ha exposat la diputada en l'àmbit de les polítiques públiques "en els darrers anys s'ha anat apagant". "La política no pot ser eternament antiga ni estar eternament estancada", ha afegit. "El 98% del teixit empresarial de Catalunya són petites i mitjanes empreses, i no pot ser que al teixit empresarial majoritari de Catalunya se l'estigui maltractant cada dia", ha remarcat la candidata sobiranista.

Finalment, tenint en compte l'actual escenari polític i de campanya electoral per al 28-A, Castellví ha assegurat que "estem en guerra, i no és una guerra que es lluiti amb armes, ni de bon tros. És una agressió contra la voluntat d'un poble, que s'està fent per terra, mar i aire, i també a través dels mitjans de comunicació". El candidat castellarenc ha criticat durament la "mediatització" de VOX, "que no té representació parlamentària" en contraposició a la cobertura "dels mitjans a partits independentistes".

Comparteix
M'agrada
Comentaris