El carretó de compra de Comerç Castellar
El carretó de compra de Comerç Castellar
16/04/2019 Actualitat
Iniciativa pel comerç de proximitat

Comerç Castellar ha iniciat el projecte Mou-me que presta carretons als clients dels comerços associats perquè facin la compra a la vila

Comerç Castellar ha iniciat el projecte Mou-me per facilitar les compres a en el comerç de proximitat. Els comerços associats a l’entitat comercial podran deixar en prèstec carretons d’anar a comprar als seus clients. Aquesta iniciativa neix de la necessitat que els vilatans facin les compres a prop de casa i, en la mesura del possible, caminant, ia bandonar el cotxe per fer les compres. 


Amb l’adquisició dels carretons de la compra “donem una imatge dinàmica per tota la vila durant un llarg període de temps. Tanmateix reduïm la utilització de bosses de plàstics que estaran totalment prohibides 1’1 de gener de 2021”, expliquen des de Comerç Castellar. Així mateix quan la gent passeja per Castellar augmenta la probabilitat d’entrar en una altra botiga, “generant una possibilitat elevada de nova compra, i fins i tot el coneixement d’aquest comerç”.


Segons Comerç Castellar, els vilatans han rebut molt bé aquesta iniciativa ja que “veuen molt atractiu el préstec de carretons de la compra. D’aquesta manera hem aconseguit un canvi sobre les rutines de mercat, fomentant la ideologia de l’”Slow Shopping”.


Els carretons són molt atractius i de colors lluents i porten imprès el logotip de Comerç Castellar de la seva publicitat, i qualsevol persona pot preguntar sobre el funcionament del préstec de carretons, incrementant la possibilitat que més persones l’utilitzin. El projecte també permet fidelitzar els clients a les noves botigues on poden agafar o retornar els carretons.


El funcionament dels carretons de cara als associats és molt simple. Amb un mòbil i un lector de codi QR escanegen el carretó, dins el mòbil s’obre una aplicació molt senzilla on s’introdueix el codi de l’associat i després el codi del client, que prèviament s’ha donat d’alta en aquesta campanya. D’aquesta manera s’associa el carretó de la compra al client, que el pot utilitzar com a màxim cinc dies, ja que després l’ha de retornar a qualsevol botiga que estigui dins la campanya.


Comerç Castellar ja va distribuir fa uns anys unes bosses reutilitzables i plegables que ja van tenir molta acceptació. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris