Humberto Carrero, cap de llista d'En Comú Podem Castellar
Humberto Carrero, cap de llista d'En Comú Podem Castellar
16/05/2019 Actualitat
Humberto Carrero: "Hem de recuperar els drets perduts a Castellar en la sanitat"

Entrevista a Humberto Carrero, cap de llista d'En Comú Podem Castellar

És la primera vegada que Humberto Carrero es presenta com a cap de llista a unes eleccions municipals. I ho fa encapçalant també una nova candidatura, En Comú Podem Castellar.

 

 

· Quines expectatives té  En Comú Podem Castellar per al 26M? 
No serà fàcil. A nivell nacional, Podemos ha patit molts atacs darrerament. A Castellar havíem guanyat les anteriors generals. 

 

· Teniu opcions reals d’entrar al consistori? 
Dependrà de les oportunitats que ens donin els votants de Castellar. Es presenten set candidatures i el vot estarà molt disgregat. Nosaltres hem fet una campanya molt austera però si aconseguim la confiança dels electors per poder entrar a l’Ajuntament segur que podrem fer efectiu el nostre programa com, per exemple, recuperar els drets perduts en la sanitat pública. Quan ens vam presentar juntament amb Decidim es van aconseguir 4 regidors i ningú s’ho esperava.

 

· Com  es pot millorar la mobilitat?
L’arribada del tren és la principal millora que pot tenir Castellar. Les obres del tren es van aturar fa tres anys a Sabadell i nosaltres des de llavors ho hem anat reivindicant tant aquí com al Parlament.  Sobre les carreteres, estem en contra del Quart Cinturó però sí defensem que cal unir la B-124 amb la C-58. També hi ha deficiències en matèria de transport públic sobretot amb Terrassa. Conec molts estudiants que han d’anar a Terrassa i pateixen molts entrebancs. Podeu escoltar l'entrevista íntegra aquí sota.

 

· Una solució al problema de l’habitatge?
Hi ha molts problemes amb el lloguer, que és molt alt, una bogeria. Per tant, hem de facilitar uns preus de lloguer que estiguin d’acord amb l’economia que tenen els veïns del municipi. També hem de fer habitatge públic i social a través de la creació d’una empresa municipal. D’aquesta manera es pot ajudar les persones que pateixen desnonaments però també als joves que es volen independitzar i no tenen recursos.

 

· Destaqui tres propostes del seu programa electoral.
Obligar els bancs que tenen habitatges buits i demanen lloguers altíssims i especueln a posar-los a disposició de la gent amb necessitats. També volem crear una regidoria de suport als col·lectius LGTBI i feminista per defensar i promoure la igualtat de gènere. Una altra proposta que hem fet és promoure l’increment de l’energia solar perquè ens permetrà ser més autònoms energèticament.

Comparteix
M'agrada
Comentaris