El cap de llista, quart per la dreta, amb membres de la candidatura / CEDIDA
El cap de llista, quart per la dreta, amb membres de la candidatura / CEDIDA
11/03/2019 Actualitat
Humberto Carrero encapçalarà el projecte col•lectiu d'En Comú Podem Castellar

A partir de dissabte l’agrupació obrirà una tercera fase de sessions de treball per enllestir el programa electoral

Cristina Domene

Catalunya en Comú i Podem fa dos mesos que van certificar l'acord per presentar-se de manera conjunta a les eleccions municipals del maig de 2019 sota el nom d'En Comú Podem Castellar, tal com va decidir una assemblea conjunta entre militants i simpatitzants de totes dues formacions.


Aquest dissabte els comuns han fet pública la seva candidatura per a les eleccions municipals, la qual estarà encapçalada per Humberto Carrero, membre del cercle de Podem al municipi. "Visc de manera natural ser el cap de llista, he sortit jo com podia haver sortit qualsevol altre", ha manifestat Carrero en una entrevista a Ràdio Castellar.


Des de l'agrupació s'ha explicat que En Comú Podem Castellar està lluitant i treballant des de fa 3 anys "perquè a partir de maig puguem traslladar dins de les institucions municipals les reivindicacions que compartim la gent treballadora dia a dia al carrer, on sempre seguirem i d'on mai sortirem". Carrero ha afegit que l'expectativa del col·lectiu és governar: "Estem elaborant el programa i a partir del dia 23, que ens tornem a reunir en una tercera fase, el perfilarem perquè hem vist que falten coses. A Castellar hi ha problemes que cal resoldre com l'arribada del tren, la sanitat o la connexió a través de transport públic amb Terrassa".


En Comú Podem Castellar vehicularà el seu programa a partir de quatre eixos: el combat a la desigualtat, el municipi habitable (habitatge, medi ambient i mobilitat sostenible), el municipi en xarxa (cultura de base i cooperació) i la democràcia (participació).

Per Carles Garcia, que també encapçalarà ells llocs de sortida de la llista conjunta dels comuns, ha manifestat: "Per fi s'ha aconseguit a Castellar del Vallès una candidatura on les esquerres alternatives de municipi van unides per guanyar l'Ajuntament". Garcia també ha incidit en què l'objectiu és guanyar l'alcaldia "per governar per a la gent comuna, per a la gent treballadora, la qual quan es troba i s'uneix fa possible transformar la resignació i la por en victòries".

Comparteix
M'agrada
Comentaris