Vista de la nova zona de jocs infantils de la plaça de la Fàbrica Nova
Vista de la nova zona de jocs infantils de la plaça de la Fàbrica Nova
06/06/2019 Actualitat
Festa per estrenar els Jocs infantils a la plaça de la Fàbrica Nova aquest dissabte

La nova àrea de jocs infantils s'ha inspirat en la llegenda del Drac de Sant Jordi i ha comptat amb una inversió de 270.000 euros

La plaça de la Fàbrica Nova estrenarà aquest dissabte una nova àrea de jocs infantils que s’ha inspirat en la llegenda del Drac de Sant Llorenç del Munt. L’obertura dels jocs comptarà, a partir de les 12 del migdia, amb l’al·licient afegit de l’ambientació musical i d’un repartiment de gelats per a tothom. La nova àrea representarà l’època medieval amb una diversitat de jocs gegants on predominarà la fusta càlida de robínia. A més, i amb l’objectiu que els infants puguin jugar i alhora aprendre una història molt arrelada a la tradició popular, disposarà d’uns panells informatius que expliquen la llegenda del Drac i la història del castell de Castellar.
Una de les característiques del nou parc infantil serà la seva potencialitat per desenvolupar el joc de tipus simbòlic que afavoreix les habilitats socials i cognitives. Així, els nens i nenes podran viatjar fins a l’Edat Mitjana gràcies a diversos elements com ara un castell i un poblat medieval que contindrà tobogans, ponts, trepa, tirolina, gronxadors o casetes, entre d’altres.  No hi faltarà tampoc el drac, que oferirà l’oportunitat de passejar sobre el seu cos, una estructura niu que simbolitzarà La Mola, un recorregut d’equilibris amb elements lúdics o un carrusel inclusiu.
La nova àrea de jocs infantils ha suposat una inversió del consistori de 270.000 euros i ha anat a càrrec de l’empresa basca iPlay Urban Design SL, especialitzada en la instal·lació d’espais inclusius d’aventura en parcs urbans que incentiven la imaginació i el desenvolupament dels infants. L’actuació es complementarà properament amb l’habilitació de 12 noves places d’aparcament a la zona.

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris