16/05/2019 Actualitat
En Comú Podem Castellar i la CUP denuncien que també se'ls ha arrencat cartells de la campanya

Els cupaires s'han pres amb ironia que hagin desaparegut cinc de les set pancartes que havien penjat per Castellar la nit anterior

Redacció

Després de la denúncia que va fer en el seu dia Ciutadans, En Comú Podem Castellar i la CUP ha denunciat que també se'ls ha arrencat cartells de la campanya.  Els comuns han  denunciat i condemnar públicament "l'arrencada indiscriminada de cartells electorals i pancartes que s'ha produït aquests dos  darrers  dies part d'un grup vandàlic sense identificar". Segons els comuns  "volem posar de manifest l'atac directe cap al nostre projecte col.lectiu,  que suposen un atac contra el dret i llibertat d'expressió i de propaganda electoral al que democràticament tenim dret en un context de campanya electoral". En Comú Podem Castellar volen alertar de "la radicalització d'alguns individus que l'únic que fan es atacar i voler destruir el marc de respecte mutu en el que vivim”.

Pel que fa a la CUP, aquesta nit els han desaparegut cinc de les set pancartes que havien col·locat la nit anterior. La CUP ha reaccionat de manera irònica a l 'acció vandàlica  dient que "primer es va posar de moda col·leccionar cromos, després pokemons i ara pancartes de la CUP. Esperem que un dia comencin a col·leccionar llibres i si amb sort els llegeixen potser acaben a la CUP".

Comparteix
M'agrada
Comentaris