El fèretre amb les despulles de Joan Alonso és acomiadat per companys i comandaments policials
El fèretre amb les despulles de Joan Alonso és acomiadat per companys i comandaments policials Quim Pascual
13/03/2019 Actualitat
Emocionat adeu al cap de la policia local Joan Alonso

Nombrosos veïns, i autoritats polítiques i policials, s’han concentrat a l’església de Sant Esteve per retre-li el darrer homenatge

 

L’església de Sant Esteve s’ha quedat petita aquest dimecres al migdia per fer el darrer comiat al que va ser durant 34 anys el cap de la Policia Local, Joan Alonso. Nombroses autoritats, entre ells l’alcalde de Castellar del Vallès, Ignasi Giménez, i l’exalcalde Lluís Maria Corominas a més de policies de Castellar i altres agents i comandaments de diferents cossos policials de la comarca.

 

El taüt és rebut amb salutacions per part del cos policial

 El taüt és rebut amb salutacions per part del cos policial. || Q. PASCUAL

El sergent Armand Martínez ha agraït tot el que li ha ensenyat al llarg de la seva convivència al cos a més de donar-li les gràcies per haver deixat tan bona plantilla a Castellar. El director del Moviment de Colònies i Esplai, Gener Martí, ha fet una lectura de les escriptures, i el fèretre s’ha acomiadat amb una versió instrumental de ‘The sound of silence’.

 

Després de l’ofici religiós, els diferents cossos policials presents a l’acte –els mateixos agents de Castellar, comandaments d’altres policies de la comarca, dels Mossos, de la Guàrdia Civil i la policia estatal- s’han col·locat a banda i banda del carrer Església per obrir un passadís al fèretre per fer-li un darrer comiat a Alonso.

 

 7R 1979

El fèretre és introduït dins del cotxe funerari davant dels agents de policia de Castellar. || Q. PASCUAL

L'alcalde, Ignasi Giménez, i l'ex alcalde Lluís M. Corominas acomiadant el fèretre

L'alcalde, Ignasi Giménez, i l'exalcalde Lluís M. Corominas, acomiadant el fèretre. || Q. PASCUAL

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris