12/03/2019 Actualitat
Detenen un home per conduir sota els efectes de l'alcohol

El conductor havia fugit a peu després de tenir un accident contra un fanal de l'enllumenat públic

Agents dels Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit de la Regió Metropolitana Nord han detingut aquest cap de setmana a Castellar un home que conduïa sota els efectes de l'alcohol generant un greu risc per a la circulació.

 

Pels volts de la 1.30 h de la matinada de l'11 de març, els agents de trànsit van rebre un avís d'accident a la B-124, al punt quilomètric 5 de Castellar del Vallès. Quan van arribar al lloc també hi havia dues patrulles de la policia local de Castellar del Vallès i un cotxe que s'havia accidentat contra un fanal de l'enllumenat públic. Els agents de la policia local van informar els Mossos que el conductor del vehicle havia fugit a peu i van iniciar la recerca. El fugitiu va ser localitzat en una benzinera pròxima i es va negar a sotmetre's a les proves d'alcoholèmia realitzant-les malament per aconseguir invalidar-les.

 

Ja que l'home va tenir en tot moment una actitud violenta i mostrava símptomes clars d'haver consumit alcohol va ser detingut. L’home ha passat a disposició judicial. Els Mossos van detenir altres dos homes a Sant Quirze del Vallès i a Barberà del Vallès per conduir sota els efectes de l’alcohol.

Comparteix
M'agrada
Comentaris