Foto de família del 5è aniversari de La Música Amanseix les Feres - Marc Rojas
Foto de família del 5è aniversari de La Música Amanseix les Feres - Marc Rojas
18/03/2019 Actualitat
Cinc anys amansint les feres

El blog LMALF va celebrar el seu 5è aniversari amb un concert solidari per Suport Castellar

R.G.

El blog musical – i des de fa un parell d'anys també empresa de management i promoció musical de Castellar - , La Música Amanseix Les Feres (LMALF) va celebrar dissabte passat el seu cinquè aniversari. Enguany, LMALF va optar per organitzar un concert solidari a benefici de l'entitat de salut mental Suport Castellar el matí de dissabte a la plaça d'El Calissó.

L'acte, que va comptar amb el comunicador castellarenc Marc Pascual com a mestre de cerimònies, tenia el doble objectiu de recaptar fons per a Suport Castellar i de donar a conèixer tots els projectes de salut mental que han posat en marxa. En aquest sentit, un dels pilars de Suport Castellar és la lluita contra l'estigma de la salut mental a través de tasques de sensibilització i de visibilització. Tot plegat, a través del treball en xarxa en col·laboració amb diverses entitats i agents socials de la vila. És per això, que a banda de l'escenari, l'entitat va instal·lar un punt d'informació per atendre i acompanyar els vilatans que s'hi van apropar per demanar informació.

 

David Bitter i Jaume Arboledas, dissabte passat a la plaça Calissó - Marc Rojas
David Bitter i Jaume Arboledas, dissabte passat a la pla. Calissó - Marc Rojas

 

Quant al component artístic, van pujar dalt de l'escenari de la plaça del Calissó els cantautors David Bitter, Jaume Arboledas, Frank Martínez, Samuel López, Toni Marbà i Lluís Paloma, que van oferir un recital de cançons creuades. A manera de juguesca, els músics va reinterpretar les composicions de la resta de cantautors que es van sumar a la cita solidària.

Comparteix
M'agrada
Comentaris