180746055 2927199394221565 2397054466962914352 n e1620042406565_617x412
Oscar Ruiz Clapés, en una imatge d'un partit de la lliga de veterans Afuveco
04/05/2021 Actualitat
Un castellarenc mor jugant un partit de futbol de veterans a Argentina, on residia des de fa anys

Òscar Ruiz Clapés, de 43 anys, va patir una aturada cardíaca jugant amb l’Estudiantes de Mallín, a la província de Río Negro, sud-oest d'Argentina, on vivia el castellarenc

El castellarenc Òscar Ruiz Clapés, de 43 anys, qui vivia des de fa anys al sudoest d’Argentina, a la província de Río Negro, va morir d’una aturada cardíaca mentre jugava un partit de futbol de la lliga de veterans. Els fets van passar dissabte passat a la localitat de Ñorquincó on Ruiz Clapés estava jugant amb l’Estudinates de Mallín Ahogado, el seu equip. Els testimonis recollits a la premsa argentina expliquen que el castellarenc es va reincorporar després de rebre una falta que l’àrbitre va marcar com a penal i tot just en el moment de donar les primeres passes va tornar a caure i va patir una primer atac de cor.

 

Segons va relatar el president de la Lliga de Veterans de la regió, Walter Arévalo, l’home va ser traslladat a l’hospital més pròxim en un cotxe particular vist que l’ambulància trigava a arribar. Finalment va morir a l’hospital rural de Ñorquincó on, sembla ser, va tornar a patir una nova aturada cardíaca. Els mitjans argentins de la regió, que diumenge ja van recollir la informació, expliquen que l’Òscar era una persona molt coneguda a la localitat d’El Bolsón, on residia, sobretot dins de l’activitat esportiva ja que jugava amb diversos equips on era conegut com ‘el gallego’.

 

A Castellar manté vincles familiars i amistats, segons es pot constatar als seus perfils en xarxes socials.

 

Òscar Ruiz Clapés en una imatge de la xarxa social Facebook

Òscar Ruiz Clapés en una imatge de la xarxa social Facebook, fa uns anys

Comparteix
M'agrada
Comentaris