IMG 0598_1440x961
La regidora de Comerç, Anna Màrmol, la comerciant Anna Vilà, l'alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, i el president de Comerç Castellar, mostrant la imatge dels vals descompte dimarts al carrer Sala Boadella
08/09/2021 Actualitat
Bon inici de ‘Més comerç que mai’

La campanya ja ha venut 1.500 vals de compra per un valor de 10.500 euros

Jordi Rius

La campanya de foment de la compra a Castellar ‘Més comerç que mai’ es pot dir que ha començat amb bon peu. Entre dilluns i dimarts, els  primers dies de la campanya que busca afavorir el consum local amb la promoció de vals de descompte per a la ciutadania, es van vendre un total de 1.500 vals de descompte per un valor total de 10.600 euros (5.300 aportats per la ciutadania i 5.300 per part de l’Ajuntament). I per ara ja s’han bescanviat 63 vals en diferents establiments dels més de 140 que participen a la campanya, impulsada per l’Ajuntament i Comerç Castellar.


El president de Comerç Castellar, Marc Gorriz, s’ha mostrat il·lusionat per aquest inici de campanya i ha apuntat que “ara el que falta és fer una tasca de difusió entre els comerciants per acabar-la de posar en marxa”. En aquest sentit, a la carpa de Comerç Castellar, que hi haurà aquest diumenge a la plaça d’El Mirador durant la fira Street Market els visitants trobaran informació dels vals descompte, on s’assessorarà la ciutadania de com es poden descarregar el vals descompte i comprar a meitat de preu als comerços adherits a la campanya. També es poden adquirir els vals de forma presencial  en un punt d’informatiu instal·lat al Mercat Municipal de dimarts divendres, de 10 a 13 h, aquesta setmana i la que ve.  


Gorriz s’ha referit a la facilitat de com funciona el sistema. La ciutadania pot accedir a la pàgina web castellarvalles.cat/valsdescompte. Per aconseguir els vals, cal ser major de 16 anys i està empadronat a Castellar del Vallès s abans de l’1 de setembre de 2021 o haver nascut el 2005 o en anys anteriors.  Fins al 31 d’octubre es pot adquirir a meitat de preu vals de 5 € i 10 € per utilitzar en establiments comercials i de restauració. Com a màxim es poden comprar vals per un valor total de 30 euros per persona. “Els vals tenen un codi QR que es lliurarà a l’establiment, que és el que s’encarregarà de validar-lo”, assegura Gorriz.


La regidora de Comerç, Anna Màrmol, ha reiterat que la iniciativa ha tingut molt bona acollida entre el comerç local  i ara el que toca és “anar comprant de mica en mica el que són els vals i anar-los bescanviant”. La data màxima pel bescanvi de vals és el 30 de novembre. Així, es traduirà en la posada en marxa de dos tipus de bons: un adreçat als establiments comercials i un altre per al sector de la restauració.  Màrmol ha deixat clar que ha arribat el moment que “entre tots donem suport als petits comerços, que han patit molt les conseqüències de la pandèmia perquè han hagut d’estar tancats i assumir totes les despeses directes que tenien”. Segons Màrmol, els comerços agraeixen a la ciutadania que “facin la compra a Castellar després d’haver passat els temps més dur de les restriccions”.  

Comparteix
M'agrada
Comentaris