Bellmunt donant indicacions mentre els alumnes ballen una roda cubana / Carles Díaz
Bellmunt donant indicacions mentre els alumnes ballen una roda cubana / Carles Díaz
01/08/2018 Actualitat
Ballar: la medicina del futur

Unes 400 persones participen de les classes a la fresca de salsa i bachata del programa Nits d’Estiu

Cristina Domene

Dimarts, a les 22 hores, es posava el punt final a la vuitena edició del curs obert de bachata i roda cubana, que s’organitza en el marc de les Nits d’Estiu.

La proposta arribava a la seva cloenda després de cinc classes que han tingut lloc tots els dimarts del mes de juliol, a càrrec de Mi Tumbao Sabadell, i de manera totalment gratuïta pels assistents.

Des de les 20.30 i fins a les 22 hores, els sons llatins omplien la pista de la plaça de Catalunya amb parelles i amics que volien aprendre o perfeccionar aquests dos balls originaris de República Dominicana i Cuba.

Entre 50 i 80 persones, depenent del dia, s’han aplegat en aquestes classes on l’objectiu és, sobretot, passar-ho bé. “Cada any superem la gent que participa i això s’agraeix molt”, va explicar el professor, Vicenç Bellmunt.

La classe va començar amb una explicació d’alguns passos de bachata, va seguir amb una roda de bachata i després la mateixa dinàmica però amb salsa.  “La gent que ve a la classe descobreix que hi ha una altra forma d’evadir-se, que l’exercici no és només anar a córrer, en bicicleta o el futbol, a més, comparteixes moments amb altres persones, fas amistats, et superes a tu mateix... hi ha tantes coses que afavoreixen  la persona que jo crec que és el medicament del futur”.

Per a la gent que vulgui continuar amb les classes, Mi Tumbao Sabadell també ofereix classes a l’Espai Tolrà tots els dimecres des de les 21.30 hores fins a les 23 hores.

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris