El bany d’escuma d’enguany ha estat tricolor / C. Domene
El bany d’escuma d’enguany ha estat tricolor / C. Domene
09/09/2019 Actualitat
Alegria en tres colors

La companyia infantil ‘Set de so’ ha estat l’encarregada de posar l’escuma i la diversió a la Jornada de la Infància

Cristina Domene

Els més petits de castellar (i també els més ganàpies) s’han vestit avui de color groc, rosa i blau, d’una tela molt lleugera: l’escuma.

Puntuals s’engegaven els tres canons en l’activitat més esperada de dilluns de Festa Major: el bany d’escuma.

Enguany, per primera vegada, ha estat una companyia d’espectacles infantils, ‘Set de so’, l’encarregada de l’activitat, que a més de l’escuma s’ha encarregat  d’esvalotar el galliner amb música i globus gegants. La ruixada final, però, l’han fet, com cada any, els Bombers Voluntaris de Castellar.

 

Sota uns núvols volàtils d’escuma de colors / C. Domene

Sota uns núvols volàtils d’escuma de colors / C. Domene

 

Sota uns núvols volàtils d’escuma i amb la complicitat del sol que ha volgut aparèixer, els més atrevits ballaven i saltaven a ritme d’Una lluna a l’aigua, Salta conmigo o Lo malo.  Primer, amb la tradicional escuma blanca –i ecològica- i quan el públic ja s’ha començat a animar de debò, amb tres colors que han transformat la plaça de la Fàbrica Nova en un llenç multicolor. Molts dels nens i nenes repetien l’experiència, però per a altres, com la Gina, aquest ha estat el seu primer bany d’escuma de Festa Major: “Altres anys he vingut a les atraccions, però per primera vegada m’he ficat al bany d’escuma perquè fins ara em feia por. M’ha agradat molt, sobretot la blava. És un bon final de festa per tornar a l’escola”.

 

 Atraccions com el rocòdrom, la tirolina o el jumping han omplert la Fàbrica Nova / C. Domene

Atraccions com el rocòdrom, la tirolina o el jumping han omplert la Fàbrica Nova / C. Domene

 

Les atraccions a què fa referència la Gina són les que cada any s’instal·len per tot l’espai de la plaça de la Fàbrica Nova. N’hi ha de preferides, com el rocòdrom, la tirolina o el jumping, però això no impedeix que els infants gaudeixen amb totes les propostes: el làsertag, la gran ludoteca amb jocs gegants o el trenet gratuït per a tothom.

Han tingut molt bona rebuda, també, les atraccions sostenibles i artesanals, com els autos de xoc o el carrusel accionat amb bicicleta.

En els inflables per a grans i petits, instal·lats dins de l’Espai Firal, fins i tot podies conèixer nous companys d’aventures: “El que més m’ha agradat han estat els inflables perquè he fet una nova amiga, la Martina”, explicava, molt contenta, l’Emma.

La Jornada de la Infància és moment perquè entitats de la vila donin a conèixer les seves activitats a partir de petits tastets, com els que han ofert el Futbol Sala Castellar amb partits de futbol 3x3 i de vòlei, el Club Tennis Castellar amb el minitennis, activitats obertes amb el Rugbi Club Castellar del Vallès – Gossos i l’Exhibició de bike trial de l’Escola Trial Elbixu.

 

Tastets d’esport de diferents entitats de Castellar / C. Domene

Tastets d’esport de diferents entitats de Castellar / C. Domene

Comparteix
M'agrada
Comentaris