Alumnes en plena prova de l'escape room de FEDAC Castellar
Alumnes en plena prova de l'escape room de FEDAC Castellar
16/05/2018 Actualitat
A la recerca del testament que va deixar la Vídua Tolrà

Unes 120 persones participen a l'escape room organitzat pels alumnes de 4t d'ESO de FEDAC Castellar

Redacció

Un total de 121 persones van passar dissabte passat per l’escape room  ‘El misteri dels Tolrà’ que van muntar els alumnes de 4t  d’ESO. La temàtica de l’escapada era fer veure que algú volia tancar l’escola i calia trobar el testament que havia deixat la vídua Tolrà, on s’especificava quin ús s’havia de fer de l’edifici que ella havia cedit al Patronat Tolrà.  


Els alumnes, coordinats per la seva tutora,  van organitzar el recorregut, la decoració i les pistes i proves que es realitzaven al llarg del joc. La inscripció va ser un èxit, perquè, de seguida van quedar reservades totes les places disponibles.  Dissabte, alumnes i professors van obrir les portes de l’escola, des de les 11 del matí fins a les 9 del vespre. El dia abans d’obrir, una vegada acabades les classes, els professors de l’escola van inaugurar el joc.

 

Pares i fills a l'entrada de l'escola intentant resoldre un enigma

Pares i fills intentant resoldre un enigma al vestíbul de l'escola

 

Des de l’escola han assenyalat  que “l’interessant és que el públic va ser molt divers: grups de pares sols, pares amb els fills menors de 14 anys, grups d’alumnes d’ESO, algun grup d’ex alumnes i també alguns grups de joves de fora de l’escola”.  Les valoracions dels participants van ser molt positives. Tothom coincidia a dir que estava molt ben organitzat, si es té en compte que tot estava ideat  per joves de 4t d’ESO. Els participants també comentaven que les proves eren força difícils i entretingudes i que l’enginy de tot el muntatge els havia fet passar una hora molt divertida, tot cooperant per resoldre els enigmes que trobaven al llarg del recorregut per algunes habitacions de l’escola.  Des de l’escola s’ha apuntat que “el resultat va superar les expectatives. Famílies i alumnes ja demanen repetir l’experiència”.

Comparteix
M'agrada
Comentaris