30/11/2022 Actualitat
295.000 euros per a Castellar del Vallès als pressupostos de l'Estat

Ara Toca ha fet arribar esmenes a través del PDeCAT per incloure la creació d'una àrea de servei i higiene al polígon de Pla de la Bruguera i consolidar l'equip d'esport inclusiu del FS Castellar i la UE Castellar

Redacció

Ara Toca Castellar ha fet arribar diferents esmenes al PDeCAT de Castellar del Vallès, que formen part de les més de 80 que han presentat els quatre diputats del PDeCAT a Madrid. Dels 40 milions que el PDeCAT ha aconseguit per a Catalunya, 295.000 euros arribaran a Castellar del Vallès, després que Ara Toca Castellar traslladés al PDeCAT les propostes que creien que podrien millorar Castellar. En aquest sentit, s’ha aconseguit una partida de 235.000 euros per a la creació d’una àrea de servei i higiene al polígon de Pla de la Bruguera, que, segons detalla AraToca en una nota de premsa, respon a un reivindicació històrica d’ASEMCA  per tal que els transportistes disposin d’un espai d’aquestes característiques.
D’altra banda, hi ha una partida de 60.000 euros que aniran destinats al Futbol Sala Castellar perquè puguin consolidar i establir l’equip d’esport inclusiu (projecte que es comparteix amb la UE Castellar). A més, segons recorda Ara Toca,  des del PDeCAT s’ha aconseguit que l’any 2023 tot el transport per carretera (autobús) de titularitat estatal sigui gratuït.  

Comparteix
M'agrada
Comentaris