Gràcies, doctora Llobet
Conxita Campos
Llegir els articles de la Dra. Laura Llobet és un bàlsam. Fa temps que li volia donar les gràcies per escriure sobre temes tan interessants i de forma tan pedagògica.
Ens ha parlat d'alimentació, d'esport, de rutines i pes, de tabaquisme... També ha escrit articles sobre la mort digna, el bulling, les dones valentes i treballadores (preciós) i ara, fa pocs dies, ens ha parlat sobre el nostre estat emocional, arran dels esdeveniments polítics del nostre país.
Tots han estat temes que ens fan reflexionar, pensar en nosaltres, en els que estimem... i ens fan relativitzar aquesta actualitat tan dura que vivim.
Escriure articles amb aquesta qualitat no és fàcil, requereix coneixement, voluntat i temps. Dels dos primers elements, n'hi sobren. De temps, segur que no en té tant, però no ha dubtat a regalar-nos part del seu temps lliure i, avui dia, el temps té molt valor.
Amb aquests línies, li vull donar les gràcies per tenir cura de la salut del nostre cos i,amb aquest últim article, gairebé de la nostra ànima.
Encoratjo a professionals de la nostra població: infermeres, metges, assistents socials, mestres, representants d'Entitats, estudiants, jubilats, castellarencs en general... que expliquin les seves vivències i coneixements. Tothom té habilitats i tots podem aprendre.
Comparteix
M'agrada
Comentaris