Crema de contenidors al carrer Alguer
Pilar Munt Vidal
Finalment la inseguretat que sentim alguns veïns de Castellar que residim als carrers propers a la Plaça de Catalunya es va acabar materialitzant amb la crema deliberada de quatre contenidors al carrer Alguer la matinada del diumenge dia 12.
A les 01:30 aproximadament molts veïns d'aquest carrer ens vam despertar sobresaltats pels espetecs produïts per la crema total dels contenidors que va aixecar grans flames i que va socarrar també quatre cotxes que hi havia aparcats, un arbre i una barana.
Un conjunt de veïns va intentar sofocar el foc de forma espontània a base de cubells d'aigua i remullant els cotxes per apaivagar l'impacte de l'escalfor. La policia va coordinar la situació i els bombers van arribar a temps. La crema té tots els números d'haver estat intencionada ja que, segons un dels primers veïns a acudir a l'extinció del foc, el primer contenidor a cremar va ser el de paper i cartró.
A mi, particularment, se m'han acabat les paraules després de descriure i denunciar diverses vegades la situació del barri: els fets parlen per sí sols. Viure a Castellar i als seus entorns ara mateix és viure en un poble amb constants sobresalts, i això dol, perquè aquest no és el poble que volem i en canvi és el que tenim a causa de la presència d'alguns grups de joves delinqüents. Calen d'immediat i de forma urgent mesures preventives i dissuasives si no volem que la suma d'actes vandàlics sigui encara més gran. Realment, no ens podem encantar.
Comparteix
M'agrada
Comentaris