Condemna de l'atemptat terrorista a Barcelona
Míriam Valldeperes - Jutgessa de Castellar del Vallès
Des del Jutjat de Pau de Castellar del Vallès volem expressar la nostra més enèrgica condemna pel vil atemptat terrorista que s'ha emportat, ciutadans veïns de Barcelona, ciutadans que visitaven la nostra ciutat, ciutadans grans i petits d'arreu que passejaven per la nostra emblemàtica Rambla, ciutadans tots, INNOCENTS. Alhora, fem arribar el nostre més profund condol i més ampli suport als familiars i amics de les víctimes. Així com a totes aquelles persones que d'una manera o altra des del seu posicionament varen ser testimonis directes de la matança. Testimonis muts, però, colpits pel que era un dia assolellat d'agost .
Aquest covard atemptat, com tots els que s'han produït anteriorment, no serveixen més que per produir dolor i patiment i no poden tenir cabuda en la nostra societat. La violència terrorista no té cap justificació, com tampoc la té qualsevol altre tipus de violència en la vida de les persones i el seu únic camí és el de desaparèixer de les nostres vides.
Des del Jutjat del nostre Municipi , seguirem aportant tot el nostre treball i esforç en defensa de les llibertats i de la vida en pau a tot el món. Per últim, voldríem aportar el nostre
petit granet de sorra oferint a tots els ciutadans i ciutadanes que varen viure la terrible barbàrie, el que sabem fer, escoltar-los, ajudar, i sumar-se als diversos actes de condemna d'aquest cruel atemptat, apropar-nos a ells i oferir-los tot el nostre suport tant en l'àmbit jurídic, psiquiàtric com psicològic, així com a totes les possibles accions que ajudin a minimitzar el dany d'aquest funest episodi en la vida de la capital del nostre país.
Comparteix
M'agrada
Comentaris