Com cada 5 de maig
Amics i companys de l'Oriol
El dia 5 de maig d'ara fa tres anys, ens va deixar l'Oriol Papell i Torres. Amic, company, regidor i activista polític per guanyarla independència del nostre país; molt conegut al nostre poble i sempre amb una rialla.
Com cada any, família, companys/es de partit, amics i amigues, coneguts i conegudes li fem un homenatge,per honrar la seva memòria i així tenir-lo present, a la Plaça Lluís Companys fent una lectura de poemes i una ofrena floral. Aquest va ser el lloc on vàrem plantar una olivera amb els grapats deterra que els assistents van portar d'arreu dels Països Catalans.
Enguany, el parterre on està plantada l'olivera en memòria de l'Oriol, estava molt malmès i vàrem decidir netejar una mica l'espai i posar-hi unes pedres blanques per evitar que es segués el tronc de l'arbre en el moment de tallar les males herbes que hi creixen al voltant.
Avui, 09/05/2017, malauradament ens hem trobat totes les flors de l'ofrenaescampades pel terra, pedres desplaçades del seu indret, brutícia als voltants i terra remoguda.
Només demanem, en nom del seus amics i amigues, que siguem tots un xic cívics, que es respectin els espais públics, i que honrem la memòria de la gent que ha fet tantes coses bones pel nostre poble; estimant Castellar del Vallès com ho feia l'Oriol.
No voldríem finalitzar aquest escrit, comentant que la Plaça Lluís Companys, està en un estat lamentable, recordant també que es troba just al costat de l'escola Bonavista.
A més a més, segons l'Actual número 425, del 28/04 a 04/05 a la seva pàgina 8, l'anunci del servei municipal JO NETEJO "Fem Dissabte", diu que l'empresa de neteja viària i recollida d'escombraries fa, com cada setmana, una neteja intensiva a un indret del municipi, i que aquesta es farà el dia 29 d'abril a la Plaça Lluís Companys. A dia d'avui l'entorn segueix igual, en un estat precari, brut i descuidat.
Comparteix
M'agrada
Comentaris