Agraïment al Parc Taulí
Elisenda Romero
Hola, som l'Ernest i l'Elisenda, els pares de la Clàudia. Tots tres volem fer arribar, des del Diari de la nostra vila, els nostres més sincers agraïments a tot l'equip de professionals que des de els passats 15 al 25 de gener vàrem trobar a l'Hospital Parc Taulí. Potser no estem acostumats a donar les gràcies públicament, però avui nosaltres necessitem fer-ho. Han estat els dies més difícils que ens han tocat viure, fins ara, com a pares i tenim la gran sort de poder dir que tot ha sortit bé gràcies, novament, al gran equip de professionals amb autèntica vocació i humanitat que treballa al nostre hospital. No hi ha paraules suficients per expressar la nostra gratitud a tothom que ha tractat a la nostra filla.

La Clàudia, de 15 anys, va patir una greu infecció per culpa d'un bacteri anomenat Staphylococcus Aureus que li va contaminar la sang i amb un diagnòstic de Síndrome de xoc tòxic estafilocòcic, poc freqüent, greu i que pot arribar a ser mortal (produït per l'utilització de tampons, no per la seva mala utilització).

El famós SST, aquest que tantes vegades hem llegit al prospecte de les caixes (les que hem utilitzat tampons) i que sempre hem vist com molt llunyà, li va tocar a ella de ple. Va estar hospitalitzada 7 dies a l'UCIP i 4 dies en planta per recuperar-se.

Tenim la gran sort de poder comptar en el Parc Taulí amb una UCI pediàtrica tan important i tan preparada com qualsevol altre de les 5 restants que formen part del nostre país (per desgràcia molt poques). Un personal amb una sensibilitat i humanitat admirable, molt ben format, preparat, jove i dinàmic capaç d'afrontar qualsevol cas per difícil que sembli.

I ara les nostres paraules de gratitud van dedicades directament a vosaltres…
- Personal del SEM que la vàreu portar a l'hospital…gràcies per la vostra rapidesa i efectivitat!!!
- Personal d'urgències…Jacabo, Juan, Anabel, Noemí, Marta, Cristina… gràcies per la vostra tasca inmillorable!!!

- PersonaI de l'UCIP… sobretot a vosaltres!!!! Gran Equip de metges, infermeres i auxiliars de l'UCI Pediàtrica que heu fet possible que la Clàudia avui sigui entre nosaltres… Dr.Luis Renter, Dr.Adrià Ranera, Dra. Anna Gelman, Dra. Marta Rodríguez, coordinadora de UCI Silvia Sánchez, Eva, Marga, Judith, Martes, Carla, Annes, Bea, Jessi,Conchi,Rosario…Gràcies de tot cor i dir-vos que és admirable la vostra professionalitat, la vostra condició humana i proximitat amb les famílies, essencial per la nostra tranquilitat i que en els moments difícils tant hem necessitat de vosaltres. És increïble l'esforç i dedicació pels vostres pacients i en aquest cas per la nostra filla. Demostreu dia a dia vocació, passió i amor a la vostra feina i sincerament és molt tranquil·litzador i agradable saber que en moments tan complicats heu estat, esteu i estareu per ajudar a tothom que us necessiti, com aquesta vegada ho heu fet amb nosaltres.

-Personal 2ª planta… Metges, infermeres, Yolanda, Oihana, Pepi, Concha… Fisio Silvia, Mestres de l´escola Maite i Aurora… gràcies per la vostres converses, paciència i amabilitat.
-Gràcies Gemma i Miriam per les vostres visites i suport moral ens aquests moments tan difícils per la familia.
-Gràcies a les famílies amb les quals hem anat coincidint i ens hem donat suport mútuament.
- Gràcies a l'equip de neteja per la vostra discreció i amabilitat.

Preguem disculpes a les persones que potser no hem anomenat ja que és gairebé impossible recordar tots els noms, així que gràcies a tothom.

Lluitem tots per continuar mantenint aquesta sanitat de qualitat exemplar a la nostra ciutat i tant de bo moltes més ciutats importants del nostre país també puguin aconseguir tenir un hospital com el nostre, felicitats!!!!
Comparteix
M'agrada
Comentaris