12a Trobada de Col·leccionistes de Plaques de Cava
Miquel Canals
Benvinguts vilatans, us fem saber a tots els amants d'aquest tema, que ja tenim preparada una nova trobada de Plaques de Cava, en concret la XII Trobada de Plaques de Cava de Castellar del Vallès. S'han imprès dues noves plaques per celebrar tal esdeveniment, amb un disseny de la verge de Montserrat, la de l'ampolla de cava i la placa pirula.

Perquè tots puguem ampliar les nostres col·leccions, s'instal·laran diversos paradistes amics i professionals, amb els quals podrem canviar o comparar les plaques que ens falten.

Es posarà a la venda l'ampolla de cava Brut Nature, Celler Vell Especial Trobada amb la seva placa i una placa pirula commemorativa, tot a molt bon preu.

Se sortejaran ampolles i tires de plaques de cava als Srs. compradors, no et quedis sense la teva ampolla i les plaques fes la teva reserva trucant al Sr. Pepito, telèfon 626838490, i no t'oblidis de passar per la 12a trobada de Plaques de Cava l'últim dissabte d'abril del 2017.

Us esperem a tots a la plaça de l'Espai Tolrà, veniu a fer un tomb amb la família, a la mateixa plaça hi ha un parc per a la mainada, ho passarem molt bé.

En cas de pluja, al mateix lloc sota cobert.
Comparteix
M'agrada
Comentaris