Maka i David López lluiten una pilota en atac a la primera part_617x412
Maka i David López lluiten una pilota en atac a la primera part - Albert San Andrés
Carlos Silva abandonava el partit, tocat, a la mitja part - Albert San Andrés
David López ho va intentar tot a la primera part per aconseguir el gol - Albert San Andrés
Maka cau després de rebre una puntada del rival - Albert San Andrés
13/03/2016 Esports
Sense venjança (0-3)
Els errors defensius condemnen a la UE Castellar que acaba golejada per Les Franqueses
Albert San Andrés
Els blanc-i-vermells no poden venjar-se de la golejada del partit d'anada (5-1) i tornen a perdre contra Les Franqueses, en un partit on els errors defensius i la falta de finalització van significar la derrota (0-3) dels de Juan Antonio Roldán.

Enfront de l'equip del Vallès Oriental, la UE Castellar tenia la possibilitat de posar terra de per mig amb el descens, ja que el rival arribava tocat després de perdre el derbi ciutadà contra el Bellavista-Milán (1-2), però els castellarencs no van aprofitar el moment i van sortir del Pepín Valls golejats per un equip ferm i efectiu, que va aprofitar els reiterats errors defensius per portar-se els tres punts.

Els locals arribaven al partit amb nombroses lesions i amb tres juvenils, Òscar Árias, Jan-Marc Roldán i Èric del Pino, que completaven la convocatòria. Carlos Silva i Dani Quesada, tocats, eren titulars davant la falta d'efectius del conjunt castellarenc.

El partit començava de cara pels de Roldán, que arribaven amb molt perill al minut 10, després d'una internada per la banda dreta de David López, que rematava a porteria, refusant el porter David Gallardo. Silva engaltava el rebot des del punt de penal, però li botava malament i anava fora. Els blanc-i-vermells es mostraven còmodes davant la possessió del rival i molt ordenats en totes les línies de joc.

Al 24, un córner botat per Quesada era rematat de nou per Silva, que enviava la pilota uns centímetres per damunt del travesser, en la segona ocasió clara de gol pels locals, però era al 31 que el mateix Quesada picava una falta lateral assenyalada sobre Maka ràpidament per sorprendre el rival. La pilota la tocava amb feines Gallardo i la defensa la treia lluny de la porteria.

La resta dels minuts eren d'anada i tornada sense cap ocasió de gol clara a banda i banda, arribant al descans amb l'empat a res al marcador del Pepín Valls. Quesada no forçava i es quedava al vestuari, donant pas a Òscar Arias.

A la represa calien set minuts per veure la primera ocasió de clar perill dels visitants, que el porter Buyo refusava la pilota a córner després d'estirar-se i fer-la sortir pel damunt del travesser.

L'equip de Roldán, tot i no crear ocasions clares com a la primera part, no patia en excés el joc rival, que esperava el seu moment amb paciència. I aquest moment arribava al minut 67, quan Pedro Auñón no s'entenia amb Buyo per cedir-li la pilota. El defensa es quedava clavat i el porter no es feia amo de l'esfèric i era Mahamadou Tunkara qui aprofitava per colar-se entre els dos per rematar al fons de la xarxa el regal castellarenc. El públic assistent es lamentava d'una errada de tints còmics entre dos jugadors que no es van entendre.

Amb el gol, el partit es trencava per part castellarenca i els nervis apareixien per evitar desplegar el toc habitual. Quesada intentava obrir joc des de la línia de mitjos però una esgotada davantera no podia concloure les jugades. Al 75, l'entrenador local intentava canviar el ritme del partit fent debutar a Èric del Pino a la banda dreta, substituint a Auñón i amb Jan-Marc per l'esquerra, quedant Maka de davanter centre.
La frescor dels juvenils aportava pólvora en atac i del Pino col·locava una centrada que Maka enviava a les mans del porter.

El desastre arribava dos minuts després, al 78, quan el mig camp de l'equip es quedava quiet reclamant unes claríssimes mans dels visitants, el col·legiat però, no aturava el joc i la jugada atacant agafava descol·locada la defensa. Un dels extrems es plantava davant Buyo i li donava l'assistència al defensa Gerard García, que rematava a plaer per fer el 0-2. El Castellar s'enfonsava anímicament encara més.

Però la penitència local encara no havia acabat i al 85, Buyo resolia un cara a cara contra Lars Carrillo i refusava la pilota en una ocasió molt clara de gol. Era el mateix Carrillo qui feia el tercer, tres minuts després, quan la defensa no era capaç de refusar una pilota al primer remat i li queia als peus al franquesí, que no perdonava i l'enfonsava per tercera vegada a la xarxa de la porteria del carrer Suïssa.

Amb el 0-3 al marcador del Pepín Valls s'arribava al final, amb la UE Castellar rendida al joc visitant. El tècnic castellarenc explicava en roda de premsa que "hem fet una primera part en la qual podíem haver sentenciat el partit, però no hem estat capaços de fer-ho. A la segona ha estat tot més igualat i amb un error individual dels quals ja estem acostumats a patir, ens han fet el 0-1. Després ha estat més cor que cap i amb defensa de tres ens han acabat de sentenciar".

L'equip, que per regla general fa un bon joc, té com a màxima carència -a banda dels errors dels que parla Roldán- la poca definició de cara a porteria i l'entrenador creu que "és del tot increïble veient els partits que no siguem capaços de guanyar per joc i ocasions".
"Cometem massa errors individuals, errors infantils que no són de joc o de sistema, sinó individuals. Això ens està matant i per aquesta causa estem on estem" sentència el tècnic.

La UE Castellar perd l'oportunitat de posar terra de per mig amb el descens i la propera jornada visitarà al Sabadell Nord, on no es pot permetre sortir sense puntuar.