asa8963_617x412
El Sentmenat va passar per sobre del HC Castellar Albert San Andrés
23/09/2018 Esports
Sense recompensa (0-3)

Dos gols a la primera part pesen massa i l'HC Castellar cau al derbi enfront del Sentmenat

Segona derrota consecutiva en lliga de l'HC Castellar al derbi enfront l'HC Sentmenat (0-3) en un partit on els de Pere Gassó van merèixer més a la segona part. La falta de recanvi a la banqueta va marcar el ritme dels granes, tot i acabar dominant.

El Sentmenat s'avançava amb un gol al cap de dos minuts de començar, on una jugada ràpida acabava amb un gol del blau Martí. El Castellar intentava reaccionar a la pressió visitant però se li feia difícil veure porta. Marcel Montllor fallava dues contres consecutives que podrien haver canviat el signe del partit i Armand Plans cometia un penal quan faltaven sis minuts, que aprofitat per Iván Morales, feia marxar al descans amb un avantatge de 0-2 als sentmenatencs. No aprofitaven els granes una pena màxima a 48 segons del final, que el petit dels Plans, l'Armand, enviava fora.

La represa despertava l'equip de Gassó, que passava a dominar el ritme del joc. El cansament però passava factura als granes, que amb dos dels Plans –Armand i Max- carregats de minuts (havien jugat el partit anterior amb el 2a Catalana sent peces clau) no aconseguien la frescor necessària per a empatar el partit. Les ocasions queien de banda local, però el porter Rivero aconseguia un recital d'aturades al Dani Pedrosa.
La falta de rotació de l'HC Castellar feia perdre efectivitat als minuts finals i a falta d'un segon pel final, l'àrbitre xiulava la 10a al conjunt local i Morales s'encarregava d'anotar la directa, fixant el 0-3 final.

"Hem jugat un partit de tu a tu, amb atacs per ambdues parts i dominis alternatius, amb bon joc tant pel Castellar, com del Sentmenat" va explicar el tècnic local Pere Gassó. "El rival ha aprofitat les jugades a pilota aturada –el penal i la directa- per posar-se per davant al marcador i en nosaltres les hem fallat. És un resultat en contra, però hem desenvolupat un bon joc, ja que hem de pensar que l'equip estava amb només tres jugadors i dos porters del primer equip. Hem començat la temporada tard i les lesions, sancions i un jugador que ens falta per motius laborals ens han perjudicat. Malauradament tenim una plantilla molt justa" va concloure.

L'equip grana ocupa l'última posició de la taula amb un balanç de zero punts en dos partits i un parcial 0-10 de gols a favor i en contra. Els de Sentmenat es situen líders amb dues victòries. El pròxim partit dels de Gassó serà enfront del CP Tordera, l'equip que els precedeix a la taula i que tampoc ha aconseguit sumar encara cap punt. Una bona oportunitat per començar a revertir la situació.