La FE Grama ha passat per sobre de la UE Castellar._617x412
La FE Grama ha passat per sobre de la UE Castellar - Albert San Andrés
12/11/2017 Esports
Sense ambició (0-6)
La FE Grama goleja al Pepín Valls a un equip marcat pels errors individuals
Poques vegades s'ha vist al Pepín Valls, un partit on l'ambició dels jugadors locals hagi estat més minsa. Els errors de pati de col·legi han decantat la balança a la primera part (0-4) enfront d'una FE Grama que segueix amb fermesa el seu camí cap a la 3a Divisió.

En un equip on es recuperava a jugadors importants com Dani Quesada, Àlex Alfonso o Joan Villaronga, que tornava a trepitjar un camp de futbol gairebé dos anys després de l'última vegada. La Grama arribava amb les estrelles al seu onze inicial i amb Roberto Morales com a capità, un mític de la Segona i Segona Divisió B, on va jugar en equips com l'Extremadura, CE Sabadell o l'antiga UDA Gramenet. A la banqueta, Antonio García-Escribano, tècnic amb una dilatada experiència a Segona B.

El partit però, començava amb un minut de silenci en respecte a Jose Ignacio Goikoetxea, conegut popularment com a 'Goiko', un mític del club que ens va deixar aquesta setmana i que actualment era el delegat de l'equip B.

La declaració d'intencions dels blaus es veia des de l'inici i l'equip entrenat per García-Escribano tancava als castellarencs en el seu camp. Al cinc ja remataven dues vegades seguides i al set, Omar Hayek enviava la pilota al travesser.

Jairo ho intentava per part dels locals en una aventura en solitari des del centre del camp, però el remat marxava alt per sobre de la porteria defensada per l'ex del Prat, Toni Texeira. Era l'única ocasió dels locals abans del gol de Lamin Samateh, que aprofitava un refús dins l'àrea al 26. Isaac Serna marxava camí dels vestidors en veure la vermella directa per protestar, quan ja tenia una groga.

Sis minuts després, era el mateix Samateh qui aprofitava una errada defensiva dels centrals per rematar des de l'esquerra, superant Marc Ollé. David López intentava trencar el zero del Castellar amb dos xuts llunyans que sortien alts.

Sense cap tipus de convicció els locals seguien sent un espectador de luxe sobre la gespa del Pepín Valls i l'equip de Santa Coloma només havia d'escollir per on atacar. Al 36, unes innocents mans de Carlos Alberto Saavedra acabaven en un penal transformat per Cristóbal León, el mateix jugador que anotava el quart gol al límit del descans.

Amb el 0-4 i el partit decidit, García-Escribano -tècnic que va portar al CE L'Hospitalet als vuitens de final de la Copa del Rei el 2001, superant equips com la Real Sociedad o el Logroñés- començava a donar descans als jugadors principals i deixava a Morales, Soler i Rojas a la banqueta.

En una segona part sense gaire història, el Castellar pressionava inicialment, per haver de suportar la contundència visitant, que aconseguia dos gols més, un al 83 de Buba Jalow i al 90 d'Omar Hayek, sentenciant amb un 0-6 que deixa en evidència les carències de l'equip blanc-i-vermell.

"Cometem errors que ni els juvenils fan. Errors per falta de concentració i no sé si per falta d'actitud quan ens fan un gol. Són situacions que no són normal, per molt rival que tinguis al davant. Són conceptes bàsics i errors individuals que ens penalitzen molt. Hem regalat quatre gols i és molt difícil plantejar-te un partit quan el principal problema som nosaltres" ha explicat un abatut Juan Antonio Roldán, que ha afegit que "en una situació complicada i difícil necessites un resultat i un resultat positiu amb aquests errors és molt difícil. Ens hem de creure que juguem a Primera catalana i començar a concentrar-nos".

La UE Castellar ocupa la 18a posició amb només dos punts, abans d'enfrontar-se a domicili a un vell conegut com el FC Cardedeu.