Jordi Navarro durant un atac del partit enfront de l'Alpicat Albert San Andrés
26/11/2018 Esports
Primera derrota al Puigverd (79-81)

El CB Castellar cau a l’últim minut enfront d’un insistent CB Alpicat

Albert San Andrés

El Puigverd ha deixat de ser un feu inexpugnable després de la primera derrota de la temporada del CB Castellar, enfront del CB Alpicat (79-81). El partit s’ha decidit al minut final, on els locals no han aconseguit remuntar la diferència de dos punts.

Sense el sancionat Àlex Hernández a la banqueta i amb tres jugadors del filial com a recanvi, Raúl Jodra treia el cinc de gal·la al parquet, en un inici de partit on els visitants aconseguien un parcial de 3-7. Els groc-i-negres però, reaccionaven amb un 8-0 per posar-se tres punts pel davant, per arribar amb empat a 21 al primer minut de descans, en un quart molt igualat.

En el segon, el rival ja deixava clar que no donaria treva als locals i les alternatives al marcador eren la tònica fins a la mitja part, on s’arribava amb 40-41 favorable als lleidatans.

La represa marcava el partit i els de Joan Isart aconseguien el primer avantatge ampli del partit amb sis punts de diferència. La falta de fons d’armari pels locals els començava a passar factura, ja que els homes de Jodra els pesaven els minuts. Amb 56-62 s’iniciava la part final del partit.

Mantenint una renda de cinc punts durant la major part del quart, els groc-i-negres eren capaços de retallar a només dos punts a 57 segons del final, tot i que els castellarencs no aconseguien capgirar el resultat, arribant al 79-81.

El tècnic castellarenc ha explicat després del partit que “jugàvem contra un equip amb les idees molt clares i molt agressiu en defensa i atac, molt vertical en l’ú contra ú. La derrota fa mal perquè és la primera a casa i a casa ens hem de fer fort sabent els objectius que tenim. També és cert que és contra un rival de la part alta i que amb la baixa de l’Àlex Hernández estem curts de rotació i arribem cansats als moments clau”.

Amb la derrota, el CB Castellar queda amb un balanç de quatre victòries i cinc derrotes i segueix a la vuitena posició de la taula. El CB Ripollet segueix líder de la categoria, encara invicte després de nou jornades.