Abraçada dels jugadors de l'HC Castellar - M. Garcia
29/04/2018 Esports
Nit dolça per abraçar la categoria

L'HC Castellar es va imposar per 3 a 6 a la pista del Masquefa

L’HC Castellar visitava el cuer de la lliga a domicili, amb la pressió d’haver de guanyar per mantenir-se vius a Primera Catalana, on es troba al llindar de les posicions de descens. El CP Masquefa, encara que ja sigui automàticament equip de 2a, però, no va cedir en esforços i va lluitar fins a l’últim minut per emportar-se el partit.

Amb les baixes importants de Gerard Galvan i Armand Plans, ambdues per lesió, el divendres el Castellar va visitar el Masquefa amb una plantilla curta, de dos recanvis. Després d’uns minuts de partit equilibrats, amb anades i vingudes per part dels dos equips, els locals es van avançar gràcies a una hàbil jugada personal, quan només havien transcorregut pocs minuts.

Tot i les ocasions dels granes per marcar, els remats eren massa tímids, insuficients. El marcador restava immòbil des del primer gol i, d’aquesta manera, s’arribava a l’equador de l’enfrontament amb un 1 a 0. El Masquefa se sentia còmode, reclòs en defensa, i faltava imaginació i frescor.

L’arrencada grana al segon temps va venir acompanyada de l’esperit mordaç que havia faltat fins aleshores. L’equip es va despertar i va treure el primer rèdit ofensiu. Tantinyà, amb dos temps, va rematar a plaer una passada al segon pal. El gol, que va equilibrar el marcador, desembussava el partit, fins aleshores molt encallat. I com és habitual, quan posaven a prova Sergio Ruiz, el castellarenc aturava amb seguretat a sota dels pals.

Quan la flama s’havia encès, però, va arribar una altra ensopegada. Penal en contra i altra vegada tocava capgirar el marcador. Transcorrien els minuts i el partit prenia una fisonomia semblant a la de la primera part. Per sort, una canonada des del mig del camp de Xavier Vernet, que tornava a empatar el partit, va desencadenar una allau grana, amb un gol de Guillem Plans, caçant una pilota morta a l’àrea, i tres més de Jordi Vegas, un dels quals aixecant subtilment la pilota i picant-la.

Just abans del xiulet final, el Masquefa en un últim intent per remuntar va treure profit d'un rebot a dins l'àrea per situar el 3 a 6. Tanmateix, el gol no va evitar que la nit fos dolça. Un regust que, sense amagar la situació crítica a la classificació, empeny positivament l'equip en el darrer tram de temporada, en què rebrà l’Andorra HC, visitarà el CP Bell-lloc i, segurament, es jugarà la categoria a casa contra el CE Vendrell.