Laia Macià amb la copa de campiona del torneig._617x412
Laia Macià amb la copa de campiona del torneig. - Cedida
08/01/2018 Esports
Laia Macià guanya el torneig del Banc Sabadell
La jugadora del Club Tennis Castellar va aconseguir la victòria al CT Vallparc
Redacció
El Club Tennis Castellar va acabar l'any amb força i ho va fer amb la victòria de Laia Macià al torneig del Banc Sabadell disputat al CT Vallparc de Barcelona. La de Sant Feliu del Racó va superar en semifinals a la cap de sèrie número 2, per 6-4/6-3 i per 6-4/6-4 a la final.

Aquest torneig és un dels campionats de tenis català amb més tradició en època de Nadal, i històricament l'han disputat els millors jugadors i jugadores catalans.

La jugadora entrena al Club Tennis Castellar, tutelada per l'entrenador de competició del club, Ramon Sanromà, entrenador expert en l'alta competició amb experiència al circuit Professional de la WTA.

La jugadora de Sant Feliu va fer un gran torneig, ja que no va cedir ni un sol set en cap dels partits disputats. La progressió de Macià durant el 2017 ha sigut espectacular, guanyant 9 competicions i quedant finalista en 3 més.