Nova derrota de la UE Castellar en lliga._617x412
Nova derrota de la UE Castellar en lliga - Albert San Andrés
12/11/2018 Esports
La UE Castellar es complica la vida (2-0)

Els blanc-i-vermells cauen contra el Can Parellada, rival directe a la part baixa de la taula

La UE Castellar no va poder sumar els tres punts a Can Parellada, caient per 2-0 i entra en zona perillosa a només un punt del descens directe. Els de Juan Antonio Roldán van sumar la tercera derrota consecutiva, amb una falta de gol alarmant.

Els blanc-i-vermells encara no saben el que és guanyar aquest mes de novembre i sumen la tercera derrota consecutiva en lliga, després de caure per 2-0 al camp del Can Parellada terrassenc.

Els de Juan Antonio Roldán va aguantar la primera part sense encaixar cap gol, però a la segona es desfeia després del primer dels terrassencs, anotat per Claudio Manuel Escobar al 58 i amb el segon de David al 71. Un Can Parellada molt batallador va saber plantar cara sobre un Castellar que no va saber aprofitar les seves ocasions. A més, el porter Pau Roldán, titular a Terrassa, es lesionava al minut 53 i era substituït per Alberto Serrano.

L’equip castellarenc segueix ple de baixes des de l’inici de temporada i es veu obligat a completar la convocatòria amb jugadors lesionats i juvenils. Adrià González aconseguia la titularitat per segona jornada consecutiva, mentre que Joan Villaronga i David López segueixen tocats i sense poder aportar res a l’equip, dues baixes sensibles pels de Roldán, que es sumen al sancionat Dani Quesada, que complia el tercer dels quatre partits de sanció.

La preocupant falta de gol –amb 10 és el segon equip menys golejador de la categoria pel darrere del Sallent amb 7- és una de les assignatures pendents pels de Roldán, que tenen a Marc Estrada com màxim anotador amb tres gols.

Amb la derrota, els blanc-i-vermells cauen a la 15a posició de la taula, a només un punt del Matadepera, primer dels equips en descens directe. El balanç fins ara és de tres victòries, un empat i set derrotes. El pròxim diumenge, la UE Castellar rep la visita de la UDA Gramanet al Joan Cortiella.