Georgina Garcia al centre de la imatge, amb la selecció espanyola. - RFET
17/04/2018 Esports
Georgina Garcia torna a la Copa Federació

La castellarenca substitueix la lesionada Lara Arruabarrena

Després de classificar-se pel quadre final a Charleston (Estats Units) i de caure a primera ronda a Bogotà (Colòmbia), la tenista castellarenca, Georgina Garcia, torna a entrar en una convocatòria de la Copa Federació amb la selecció espanyola, per disputar ronda enfront del Paraguai aquest cap de setmana, per tractar de mantenir la categoria.

Aquesta és la segona convocatòria per a l'Huracà, que ja va participar en la primera ronda contra Itàlia, on el combinat espanyol va ser eliminat al Pala Tricalle 'Sandro Leombroni' de Chieti, per 3-2. Garcia va debutar als dobles, però ja sense opcions de victòria final, aconseguint guanyar el partit fent parella amb María José Martínez (6-4, 6-3). Llavors, la selecció d'Annabel Medina era formada per Carla Suárez, Arruabarrena, Martínez i Garcia.

Lara Arruabarrena va caure lesionada del canell a la final de Bogotà i segons ha explicat, la lesió "l'obliga a parar" i es perdrà l'eliminatòria que es disputarà aquest cap de setmana al Centro de tenis La Manga Club de Cartagena.
La castellarenca, al 146 del món, formarà equip juntament amb Garbiñe Muguruza (3a al WTA), Carla Suárez (25 WTA) i María José Martínez (19 WTA).

La selecció de Paraguai lluitarà per aconseguir un lloc al Grup Mundial II de la Copa Federació i està formada per Verónica Cepede (84 WTA), Montserrat González, Camila Giangreco i Laura Escauriza. Espanya lluitarà per mantenir la categoria.