Guillem Plans va ser l'autor de l'únic gol local Albert San Andrés
21/10/2018 Esports
Descompostos (1-4)

L'HC Castellar encara no ha sumat cap punt en sis jornades disputades

Segueix la ratxa negativa de l'HC Castellar en lliga, després de caure per 1 a 4 enfront el CE Arenys de Munt per 1 a 4 al Dani Pedrosa de Castellar. Els de Pere Gassó van començar amb força i pel davant al marcador, però es van anar descomponent amb els minuts per sumar la sisena derrota consecutiva en lliga.

Semblava que quelcom havia canviat en el joc dels granes després d'un fulgurant començament on els de Gassó posaven contra les cordes a l'equip vermell. Diverses rematades inicials avisaven als del Maresme, fins que al minut 5 un tir de Xavi Vernet era refusat pel porter visitant i aprofitat per Guillem Plans per obrir el marcador.
El gol servia per estabilitzar els ànims dels locals i el mateix jugador estavellava una pilota al pal dos minuts després.
Uns peus molt rigorosos a l'àrea de Sergio Ruiz eren sancionats amb penal, que l'Arenys no desaprofitava per empatar el partit al minut 10. No jugaven malament del tot els locals, però es veien superats per la velocitat visitant, en un equip molt jove que no donava treva en cap moment.
Al cap de 14 minuts una jugada d'estratègia després d'una falta, iniciava una combinació entre dos visitants per capgirar el marcador. El temps mort demanat anteriorment per Raül Castillo tenia efecte, arribant al descans sense cap jugada remarcable per part dels dos equips.

A l'inici de la segona, el Castellar no acabava d'engegar el seu joc i els locals ho aprofitaven per ampliar l'avantatge en una jugada individual que deixava enrere la defensa. Amb l'1 a 3 les coses no sortien i els de Gassó ensenyaven la seva pitjor imatge ja vista en els últims partits.

Un error en la sortida de la pilota costava el quart al minut vuit i Guillem Plans cometia penal cinc minuts després, que no era transformat. Els granes gaudien d'ocasions però sense punteria i aliens a la fortuna no aconseguien retallar distàncies, per sumar la sisena derrota consecutiva en lliga i continuar sent l'únic equip del grup A que encara no ha sumat cap punt.
Tot i això, la salvació segueix a només tres punts, ja que CP Vic i CP Tordera només han sumat una victòria i el GeiEG, un empat.
La pròxima jornada els de Pere Gassó visiten la pista del HP Tona, segon classificat amb quatre victòries, un empat i només una derrota.