Carles Company en un temps mort contra el Collblanc.
Carles Company en un temps mort contra el Collblanc - Albert San Andrés
16/07/2017 Esports
Carles Company: "ens ha fallat la planificació"
Entrevista al tècnic del CB Castellar
Albert San Andrés
Després de salvar l'equip a la primera temporada a la banqueta, no va poder evitar el descens en la segona, on deixa el club després d'un any molt difícil al club groc-i-negre.

· Com qualifiques aquesta temporada?
Decepcionant. Com es podia pensar a inicis de temporada, tot i que sempre tens l'esperança que les coses no vagin com sembla que aniran. Amb un descens no pot anar mai bé.

· L'objectiu de l'equip era evitar el descens i no s'ha pogut aconseguir després de diverses temporades jugant amb foc...
Tothom pensava que baixaríem directament. No fer-ho era l'objectiu de la temporada. Amb jugadors d'una o dues categories més baixes, al final vam estar a un partit d'aconseguir la permanència, però ens vam quedar amb la mel als llavis a Sabadell.

· Va ser aquest partit un resum de la temporada?
Ens va faltar experiència i la capacitat de controlar un partit que teníem controlat. Ells tenien jugadors molt experimentats i nosaltres a sobre vam perdre un jugador clau. Va ser una llàstima, perquè estar tant a la vora de poder-ho aconseguir i no fer-ho és una llàstima.

· Què ha fallat?
Ens ha fallat la planificació. Per la situació on està el club, es va apostar per recuperar gent amb passat castellarenc. El problema és que aquests jugadors estan on estan, una o dues categories per sota del nivell. Era molt complicat.

· Es va veure des del primer moment la manca de garanties de gran part del planter i la irregularitat en el joc...
Al vestuari ja vaig dir des del primer moment que no teníem equip ni per jugar a Primera Catalana, amb tot el que els hi suposava als jugadors de pressió i nervis. No és el mateix treballar per guanyar que per evitar perdre. Tot i així, fins al segon partit del play-out, amb un jugador potent hauríem mantingut la categoria. Potser a Primera el club trobarà el lloc per tornar a començar i potenciar la pedrera.

· Com es fa per entrenar setmana rere setmana un equip que no aconsegueix la victòria?
És esgotador. Quan entrenes un equip que guanya, tot et va a favor i tot es decanta a favor. A la inversa va tot al revés. Si s'ha de decantar, sempre va en contra, com és normal.

· Després de situacions compromeses durant la lliga, vas presentar la dimissió tres vegades. Com se segueix al capdavant d'un equip després d'això?
Ho faig per dos motius: perquè considero que no ho puc fer millor i perquè considero que estic esgotat. Només hi ha una vegada que penso que potser m'havia equivocat i va ser al primer partit del descens, on vaig veure que els jugadors responien.

· T'has arribat a sentir sol al capdavant de l'equip?
Sí. Molt. Hi ha hagut entrenaments els dilluns, després de caure de 30 o 40, on veus les cares dels jugadors i et fa sentir molt sol, dubtar de tot, de si estàs fent el més correcte o no. És una sensació molt difícil d'explicar.

· Què podria haver fet el club per evitar el descens, quan ja es veia venir?
La situació del club és molt difícil. Potser la solució hauria estat mantenir el bloc de la temporada passada.

· Com valores el teu pas pel CB Castellar?
És difícil fer-ho amb un descens a la segona temporada. El primer any ens vam divertir molt, però el segon no es pot valorar. Deixo molts amics a Castellar i sumo una experiència més.

Comparteix
M'agrada
Comentaris