201805205259_617x412
El juvenil Guillem Ramiro va obrir el marcador enfront del Montsant. Albert San Andrés
21/05/2018 Esports
Cara i creu al futbol i futsal

Els dos equips castellarencs acomiaden la categoria a casa de manera diferent

Albert San Andrés

La UE Castellar i el FS Castellar són la imatge de la cara i la creu, en la jornada de comiat dels dos equips de les seves respectives categories. La Primera Catalana de futbol marxa de Castellar amb una victòria dels de Juan Antonio Roldán per 1-0 enfront del Sant Juan Atlético de Montcada, mentre que del Joaquim Blume ho fa amb un 3-5, en un matx on els de Darío Martínez van merèixer més.

El Pepín Valls canviava de dia i d'hora per acomiadar la categoria i el Sant Juan Atlético de Montcada era l'últim rival que els castellarencs rebien a casa com a equip de Primera Catalana. Roldán seguia aprofitant el partit per donar minuts a jugadors poc freqüents durant la temporada, amb la mirada posada en la pròxima.
Marc Estrada anotava al minut 28 el que seria l'únic gol del partit i que faria sumar els tres punts als blanc-i-vermells, que sumen la quarta victòria de la temporada, a falta d'un partit per acabar la lliga.

Al Blume, el FS Castellar començava amb més ritme que el Monstant barceloní, equip amb el qual van aconseguir la primera victòria de la temporada.
El juvenil Guillem Ramiro estrenava el marcador al cap de set minuts de partit i Javi Hervás ampliava diferències en una contra ràpida a quatre del final. Un minut després, el visitant Luís Cerdán anotava el 2-1 definitiu abans del descans.

A la represa, eren els barcelonins els que prenien la iniciativa i Adrià Flor aconseguia l'empat amb un xut des de la frontal. Ramón Picó capgirava el lluminós amb un espectacular gol de porteria a porteria.
Els locals reaccionaven i un xut aturat a Martí Filella era aprofitat per Manel López, que donava l'última empenta a la pilota per tornat a empatar.
Amb el 3-3, una errada defensiva servia perquè Picó tornés a anotar, decantant la balança definitivament pels de la ciutat Comtal. El mateix jugador sentenciava a 11 segons del final.

"El partit ha estat el resum de la temporada, hem jugat bé, hem manat a la pista i dues errades defensives ens han fet perdre els tres punts" va explicar Darío Martínez després del partit.

El FS Castellar visitarà la pista del Ripollet FS en l'última jornada de lliga, mentre que la UE Castellar jugarà enfront del Can Vidalet a Esplugues de Llobregat.