201711133445_617x412
09/04/2018 Esports
Amb pas ferm cap a la promoció d'ascens

Els de Raúl Jodra superen per 74-84 al Bàsquet Sant Boi i els perseguidors queden a dues victòries

El CB Castellar aconsegueix una gran victòria a la pista d'un rival directe com és el Bàsquet Sant Boi, que queda a dues victòries en quarta posició, mentre els groc-i-negres mantenen la segona plaça. Un contundent 74-84 deixa als de Raúl Jodra amb una renda de dues victòries enfront dels seus perseguidors, ja que l'Almeda ha caigut enfront del Roser B per 79 a 73.

Els castellarencs començaven dominant al primer quart, sumant 13 punts de diferència al terme (13-26) i al segon, marxaven amb 10 punts d'avantatge al descans. El després del descans quan arribava la davallada dels groc-i-negres i els de Sant Boi recuperaven la diferència, per arribar amb empat a 62 als últims 10 minuts.

Els de Jodra però, mantenien el cap fred i recuperaven els tres punts de diferència aconseguits pels locals en l'inici de període i aconseguien capgirar el lluminós amb 10 punts de diferència, arribant al 74-84 final.

Encara amb sis partits pel davant i enfrontaments directes amb Almeda i Collblanc B, els de Jodra fan un pas més de cara a aconseguir la classificació pel play-off d'ascens i el tècnic qualifica aquesta victòria com a "molt important" i ha explicat que "ja no som un equip de només un cinc inicial i podem rotar la banqueta en els moments clau per donar un plus a l'equip".

El CB Castellar ocupa la segona posició a tres victòries de l'AESE. La pròxima jornada, els groc-i-negres reben al Puigverd al CB La Palma, setè classificat i al que ja van superar a la primera volta.