Alan Rovira al trial de La Pobla de Claramunt
Alan Rovira al trial de La Pobla de Claramunt - Cedida
05/12/2017 Esports
Alan Rovira, campió d'Espanya
Nou títol estatal de bike-trial pel castellarenc
Albert San Andrés
Si hi ha un esportista a Castellar que sembla no tenir sostre, aquest és l'Alan Rovira, que per enèsima ocasió s'ha proclamat campió d'Espanya de bike-trial. El jove de l'Escola de trial "ELBIXU" va imposar-se a l'última prova puntuable del campionat disputada a la Pobla de Claramunt, després d'una difícil temporada a causa de la lesió de canell que va patir a Dinamarca.

Però tot i les adversitats, Rovira ha aconseguit sumar tres victòries de quatre proves possibles. Usera (Madrid) a l'abril, Aldán (Galícia) a finals del mateix mes i la Pobla de Claramunt veien al castellarenc al calaix més alt del podi, mentre que a Reinosa (Cantàbria) era segon. A la Pobla, una zona habitual d'entrenament dels grans campions del trial en moto, va acollir en el circuit natural, cinc zones amb tres passades cadascuna.

Amb el madrileny Daniel Barón -segon en totes les proves i amb victòria a Reinosa- trepitjant els talons a Rovira, el castellarenc es veia obligat a aconseguir la victòria. I 'ELBIXU' no fallava i ho feia sense cap tipus de problema i sense cap punt de penalització, per cinc del madrileny i del català Nil Benítez, dedicant el títol a l'equip mèdic de l'hospital regional de Viborg (Dinamarca), on va ser operat d'urgència a l'estiu a causa de la greu lesió patida a l'os del creixement del canell de la mà dreta, durant el transcurs del Trials World Youth Games de bike-trial.
Comparteix
M'agrada
Comentaris