Quim Juncosa s'aixeca després d'una caiguda Albert San Andrés
21/10/2018 Esports
Aixecar-se o morir (1-5)

El FS Castellar haurà de seguir treballant per a polir alguns aspectes del joc

Aixecar-se o morir. Aquesta és l'única sortida pel FS Farmàcia Yangüela Castellar després de caure per 1 a 5 en la tercera jornada de lliga. Els de Darío Martínez no han sabut rendibilitzar el primer gol i han acabat caient golejats per un equip de la mateixa qualitat. L'equip haurà de polir diferents aspectes del seu joc per evitar entrebancs com amb l'Alheña, que sense fer un joc brillant ha acabat golejant al Joaquim Blume de Castellar.

Un gol matiner d'Iván Carvajal donava la superioritat al marcador als de Darío Martínez, que enfront d'un rival de la mateixa alçada com l'Alheña de L'Hospitalet volien sumar els primers punts d'aquesta temporada.
Els taronges però, perdonaven dues ocasions gairebé a porteria buida per aconseguir manar amb contundència al lluminós i a falta de cinc pel final de la primera una errada defensiva significava l'empat. Un minut després, els hospitalencs capgiraven el marcador amb un driblin d'Èric López per marxar al descans amb un 1 a 2 favorable. El porter Rubén Vidigal encara havia de salvar una ocasió per evitar el tercer a tres del final.

A la segona l'equip sortia adormit i li costava arribar a la porteria contrària amb claredat. Els de Martínez adormien massa ràpid la pilota al mig-camp i els de Ken Watanabe –que res té a veure amb l'actor de l'Últim Samurai o Gozilla- es plantaven a la porteria defensada per José Maria Méndez amb facilitat. Una combinació al minut sis era el tercer dels visitants i el desgavell dels locals.

Méndez salvava diverses ocasions de gol, fins que al minut vuit David Hermosilla desviava la trajectòria d'una falta amb l'esquena i l'enganyava.
El tècnic local feia jugar a Albert López de cinc amb sis minuts pel davant, però els visitants es tancaven defensivament sense deixar forats.
Un minut després Quim Juncosa veia la segona groga per una falta –havia vist la primera al 9 per protestar- i enfilava el camí dels vestidors.
A quatre del final, un nou desviament idèntic al del quart gol, significava el cinquè i definitiu dels hospitalencs. El Castellar encara es permetia fallar dues ocasions més abans d'acabar el partit, sumant la tercera derrota consecutiva.

"Sabíem que era important sortir forts als primers minuts, perquè a les dues primeres jornades de lliga hem començat perdent i ho hem aconseguit amb l'un a zero. Però a la que hem deixat de fer les coses com sabem ens han empatat i mentalment i competitivament ens ha costat molt intentar donar la volta al partit" ha explicat el tècnic Darío Martínez en acabar el partit.
L'equip, que no juga malament, segueix sent massa castigat a la pista i la falta d'un referent amb experiència a la categoria sobre la pista marca en excés el transcurs dels minuts. "A nivell de joc i tàctica estem treballant bé als entrenaments i es nota. És més el nivell competitiu i tenir contundència a les dues àrees. A la nostra som massa dèbils i els rivals les fiquen i a la contrària no acabem de definir. Contra un rival del mateix nivell, marcar o no és el que marca la diferència" ha defensat Martínez.

L'equip és penúltim del grup 2 de la Divisió d'Honor, empatat a cap punt amb l'Olímpic Floresta B, abans de visitar al FS Casserres, que ocupa la vuitena posició després de superar al Monistrol a domicili per 4-5.