Moment de l'espectacle de Zum Zum Teatre, 'La gallina dels ous d'or'
Moment de l'espectacle de Zum Zum Teatre, 'La gallina dels ous d'or' - Cedida
13/11/2017 Cultura
Zum Zum Teatre va entusiasmar petits i grans
'La gallina dels ous d'or' va atraure 160 espectadors a l'Auditori
Marina Antúnez
Diumenge, a les 12 hores, l'Auditori Municipal va acollir la proposta de la companyia Zum Zum Teatre La gallina dels ous d'or. A l'acte, hi van assistir 160 espectadors.

Zum Zum Teatre treballa aquest muntatge amb una escenografia de fusta envellida, joguines mòbils que tenen molta gràcia i gadgets divertits i sofisticats que deixen amb la boca oberta no només els més petits de casa, sinó també els adults que no es van voler perdre aquesta nova proposta escènica, recomanada per a infants a partir de 4 anys però que els encara més petits també van gaudir moltíssim, gràcies a la posada en escena.

La companyia aconsegueix una gran versatilitat dels personatges que, encara que no ho sembli, tan sols dos actors interpreten, transformant-se en un i altre personatge, com si fossin camaleons, i es converteixen en grangers, en un veïnat xafarder, en un francès instal·lat aquí, en el narrador i narradora,...

La gallina dels ous d'or que Zum Zum presentava és multidisciplinar, ja que uneix la música, l'art dels titellaires, l'art teatral i, fins i tot, l'art dels humoristes, amb aclucades d'ull al públic adult.

La història ens ensenya que la riquesa no fa la felicitat. Dos grangers, dedicats a dur una vida austera, i disposats a acollir tota mena d'ocells d'altres continents, es troben una gallina de grans plomes blanques a la granja i l'acullen. Aquella nit, la gallina pon un ou d'or i... sorpresa! Cada dia pondrà un ou. Els grangers es faran rics i viuran una vida plena d'excessos. I apareixerà l'avarícia. Per voler més ous que els que la gallina pon, decideixen obrir-la en canal per treure'ls-hi de l'estómac. I, desesperats, s'adonen del tràgic final, quedant-se sense gallina ni ous d'or.
Comparteix
M'agrada
Comentaris