Els PIC van fer un concert de rock pur al pati de Cal Gorina
Els PIC van fer un concert de rock pur al pati de Cal Gorina - G.Plans
19/06/2017 Cultura
Un oasi de rock
El canya-tapa del cicle de Cultura a la Fresca de Cal Gorina tanca amb un concert del grup castellarenc PIC
Guillem Plans
Guitarra apuntant a les estrelles, genoll amunt i l'esquena encorbada, balancejant-se. A Cal Gorina només les moreres van restar impassibles al rock pur i veterà dels PIC. El pati va lluir acolorit per l'escenografia, epilèptic per l'enllumenat i emboirat a moments per bafarades de fum. La complicitat entre els integrants del grup es va fer evident en el directe i el públic en va gaudir.

Cal Gorina va acomiadar aquest divendres a la nit l'últim "canya-tapa" del cicle de Cultura a la Fresca fent-la gran amb un oasi de rock. Una colla de col•legues amb una llarga trajectòria musical va unir-se el 2013 per formar aquest grup
castellarenc, que per l'ocasió va presentar un conjunt de temes propis, just en un moment en què està a punt d'estrenar disc.

Abans d'iniciar-se el concert, el mateix grup va sopar al pati de Cal Gorina, que, arrebossat de taules plenes de tiberi, feia patxoca. L'oferta que acompanyava el concert era de tapes, refrescos i canyes, que podien ser artesanes.

El públic va començar seguint tímidament el concert, però es va animar fins a encomanar-se plenament del ritme rocker. "Una cerveza más" cantava el grup mentre bategava amb el peu el ritme i el bateria arrencava la cançó. I els espectadors acompanyaven el concert brindant.

L'últim acte que tanca el cicle de cultura a la fresca de Cal Gorina serà l'espectacle familiar de Rah-mon Roma, diumenge 25 de juny de 12 a 14 h, un concert per a totes les edats que també funcionarà a través de la taquilla inversa, un sistema que s'ha utilitzat a la majoria d'activitats de l'entitat i pel qual el públic, de forma anònima i voluntària, paga el que creu corresponent.
Comparteix
M'agrada
Comentaris