'Les hores' va ser un dels clàssics inclosos en l'obra
- Quim Pascual
17/04/2015 Cultura
Torna 'Silenci, es roda'
El muntatge combina música i cinema i es representarà a la Sala de Petit Format
L'Espectacle Silenci, es roda torna a l'escenari, en aquesta ocasió, de la Sala de Petit Format de l'ETC. El muntatge es representarà durant dos caps de setmana, el 18 i el 19 d'abril a les 21.30 hores i el 25 i el 26 d'abril a les 18.30 h.
Es tracta d'una funció que pretén fer un recorregut pels clàssics del cinema, d'ara i de sempre, combinant dalt un mateix escenari la música, la imatge, la paraula i el teatre. Així, sota la direcció de Montse Gatell, hi haurà la intervenció en directe del pianista Adrià Aguilera i també del Cor Som.Night, dirigit per Sònia Gatell, que interpretaran les diferents pistes musicals. D'altra banda, el muntatge també comptarà amb la presència d'un narrador, Jaume Clapés, que farà de fil conductor i anirà enllaçant les diferents pel·lícules que es representaran.
En total, els assistents podran veure plasmats dalt l'escenari sis films, que són obres significatives del cinema que tothom té en ment. Es tracta d'Allò que el vent s'endugué, interpretat per Agnès Hernández i Joan Moyà; Coneixent la Júlia, on actuaran Mònica Plana i Héctor Hernández; Les Hores, a càrrec de Sara Schckot, Llorenç Genescà, Mònica Clarà i Ivet Castaño; Memòries de l'Àfrica; també interpretada per Ivet Castaño; Les Amistats perilloses, en la qual els intèrprets seran Joan Moyà, Agnès Hernández i Sara Schckot i, finalment, Casablanca on el públic veurà actuar Mònica Clarà i Joan Solé.

BANDES SONORES I PECES MUSICALS|| Pel que fa a l'acompanyament musical sonaran els temes principals de les bandes sonores d'Allò que el vent s'endugué, La llista de Schindler i Memòries d'Àfrica. També la peça medley d'Annie, de La Sireneta i de Mary Poppins, així com la cançó As time goes by, de Casablanca.
Comparteix
M'agrada
Comentaris