19/04/2017 Cultura
Les connexions entre el cervell i l'intestí
Cal Gorina acull aquest dijous (20 h) la presentació del llibre 'Slow fast Food. Alimentar el cuerpo y las emociones' amb la presència de la seva autora, Josefina Llargués i Amadeu Casas
Redacció
El ritme de vida actual i la falta de temps moltes vegades deriven en hàbits d'alimentació poc saludables que ens porten a consumir plats precuinats, menjar processat o a picar qualsevol cosa entre hores. No obstant això, hem de tenir en compte que el cervell i l'intestí estan íntimament connectats i que la nostra dieta té un gran impacte en el nostre benestar emocional. Alimentar el cos i les emocions és un plaer al qual no hem de renunciar. Això és el que proposa el llibre Slow Fast Food. Alimentar el cuerpo y las emociones que la seva autora, Josefina Llargués, presentarà aquest dijous (20 h) juntament amb Amadeu Casas a Cal Gorina en un acte coorganitzat amb la Biblioteca i l'editorial Comanegra.

El llibre ofereix pautes i consells nutricionals que ens permeten recuperar un estil de vida saludable i una alimentació slow adaptada a les necessitats de cadascú. A més, Slow Fast Food proposa més de cent receptes vegetarianes i veganes de ràpida elaboració i amb un toc creatiu que aporten al nostre organisme els nutrients necessaris per mantenir uns nivells adequats d'energia i vitalitat.

Josefina Llargués és llicenciada en Psicopedagogia, posgraduada en Psicopatologia Clínica i màster en Nutrició i Salut. És propietària d'un centre de terèpies naturals,  on fa també tallers d'alimentació saludable.
Comparteix
M'agrada
Comentaris