Ball del Fanalet a la festa de Can Font, Ca n'Avellaneda
Ball del Fanalet a la festa de Can Font, Ca n'Avellaneda - Q. Pascual
17/07/2017 Cultura
La Festa Major de Can Font i Ca n'Avellaneda va vibrar amb la música
El concurs de playback 'Tu vecino me suena' i el grup Toca-me-la van animar les nits de divendres i de dissabte
G. Plans
Les nits de Festa Major no s'entenen sense música, i encara menys les celebracions de Can Font i Ca n'Avellaneda. Succedanis de la Shakira, el Daddy Yankee i l'Amy Winehouse, entre d'altres, van exhibir les seves millors gales a la tercera edició del 'Tu vecino me suena', a dalt de l'escenari de la Penya Arlequinada. Amb vint-i-dos concursants, repartits en dues categories, va haver-hi rècord de participació. Cançons que aquest estiu inundaran les emissores del país i èxits immutables al pas dels anys van alternar-se durant la nit, interpretades pel veïnat a través del playback, per intentar seduir el públic d'aproximadament dues-centes persones.

La proposta, que emula els espectacles musicals del programa de televisió 'Tu cara me suena', cada vegada pren més força i ja s'ha consolidat en aquest tercer any en què Can Font, Ca n'Avellaneda i la Penya Arlequinada s'han unit per celebrar conjuntament la Festa Major. "Repetim una fórmula per sumar", va recalcar Noé Porras, organitzador de l'esdeveniment i un dels responsables de la comissió de festes, que valora positivament que s'ajuntin les dues urbanitzacions i l'entitat per agrupar més gent. La sintonia de la celebració fa bona la dita catalana, "com més serem més riurem".

Durant el concurs hi va haver una pausa per brindar amb cava i menjar coca, gentilesa del forn de pa Valero. Al final, el Raphael i la Rocío Jurado, en la categoria d'adults, i la Maria Isabel, interpretant "Antes muerta que sencilla" a la d'infantil, van ser els guanyadors que van seduir el jurat, entre el qual hi havia un antipàtic "Risto Mejode".

El grup 'Toca-me-la' va continuar amb la gresca musical del dissabte, després del Sopar Popular i del sorteig de regals. Amb una espelma adornada com si fos una flor i fonent-se lentament, parelles de ball van seguir els compassos ensucrats del mestre Sabina fent el Ball del Fanalet. Des de l'escenari prometien "amor etern a l'últim a qui li prengui encès el fanalet". Més tard, en format de karaoke, els artistes van tocar un repertori de cançons acompanyat per la veu d'un voluntari. "A vegades n'hi ha que desafinen, però també hi ha gent que canta molt bé", va puntuar el baixista del grup, Gerard Borrell.


UNA FESTA MAJOR A L'ENGRÒS

Poc té a envejar la celebració de Can Font i Ca n'Avellaneda a qualsevol Festa Major. L'agenda és plena d'actes i són per a tots els gustos i edats. Dissabte al matí es va disputar un triangular benjamí de futbet entre el Club Natació Sabadell, el Cercle Sabadellès i el Futbol Matadepera. "El futbol, a dins de la Penya Arlequinada sempre s'ha treballat molt", constata Noé Porras. A més, també es va gaudir d'una acolorida festa Holi, d'un vermut popular i d'un campionat de mahjong i botifarra. A la tarda, es van celebrar les Olimpíades de Blaus contra Vermells.

El diumenge, xocolatada amb xurros a la terrassa de la Penya Arlequinada i ball de Zumba. També, durant el matí, hi va haver jocs a la piscina amb inflables i un canó d'escuma. Per dinar, una arrossada i a la tarda activitats infantils i un espectacle a càrrec del famós Mag Lini. Per últim, una cantada d'havaneres i rom cremat va cloure la Festa Major de Can Font i Ca n'Avellaneda.
Comparteix
M'agrada
Comentaris