L'actuació dels alumnes de teatre musical 'Roald Dalh'
- Quim Pascual
14/06/2016 Cultura
Infants i joves a dalt de l'escenari
La 4a Mostra de Teatre Infantil i Juvenil va portar diferents actuacions al llarg del passat cap de setmana
Anna Parera
L'Esbart Teatral de Castellar i Espaiart van organitzar el passat cap de setmana la 4a Mostra de Teatre Infantil i Juvenil a la vila. Així, des de dissabte 11 de juny a la tarda i al llarg de tot el diumenge 12 diferents actuacions teatrals van fer-se a l'escenari de la Sala de Petit Format de l'Ateneu.

Com en les edicions anteriors, a la Mostra d'enguany destacava la varietat "d'una banda, d'edats dels nois i noies que fan teatre i, de l'altra, del tipus de teatre", va explicar Montse Gatell, presidenta de l'Esbart Teatral i una de les organitzadores de l'activitat. Així doncs, a la 4a Mostra "s'ha pogut veure teatre musical, de text, muntatges que no són d'una obra concreta sinó d'una obra feta pels propis alumnes i d'altres com Mar i Cel que sí que era l'obra estricta de Guimerà", va afegir Gatell. Segons l'organització, "una de les riqueses és aquesta varietat de diferents tipus de teatre, que tot hi té cabuda, perquè del que es tracta en aquesta mostra és de donar un espai, un escenari als nois i noies i nens i nenes que fan teatre", va assegurar Gatell. La finalitat doncs, era oferir-los un lloc més per mostrar el que fan davant un públic, ja que "al final tot procés creatiu i artístic s'acaba sempre ensenyant allò que un fa".

Els primers a pujar a l'escenari van ser els alumnes de teatre musical d'Espaiart. La primera sessió va tenir lloc a les 17 hores i va ser Roald Dalh "una recreació de diferents contes musicats de Roald Dalh" i la segona va ser Legally Blonde "que també s'ha fet íntegre i cantat amb música en directe". Diumenge va arribar el teatre de text amb la representació al matí de Benvinguts al Cabaret i Mar i Cel, mentre que a la tarda va ser el torn de l'Institut Castellar i de l'escola Sant Ramon Nonat amb un muntatge del poeta Joan Brossa i Entre mentides.

La Mostra ha aportat als organitzadors "la satisfacció de veure joves fent teatre" i la certesa que pot fer pujar a l'escenari gent amb caràcters molt diversos que actuant es transformen i perden la vergonya.
Comparteix
M'agrada
Comentaris