Foto d'assaig de la interpretació de 'Veles e vent' que avui cantarà el Cor Sant Esteve a TV3
Assaig de la interpretació de 'Veles e vent' que avui cantarà el Cor Sant Esteve a TV3 - Cedida
14/06/2017 Cultura
El Cor Sant Esteve canta a TV3
Aquest dimecres, la cadena retransmet el lliurament dels premis CoNCA i el cor castellarenc hi participa amb una peça de Raimon
Marina Antúnez
Aquest dimecres, a les 19.30 hores, el Cor Sant Esteve cantarà a TV3 a la cerimònia de lliurament dels Premis Nacionals de Cultura 2017, que atorga el Consell Nacional de la Cultura i les Arts (CoNCA) i que serà retransmesa en directe per la cadena de televisió catalana. En concret, els cantaires del Cor Sant Esteve cantaran 'Veles e vents', de Raimon, acompanyats per Roger Mas des del Teatre La Sala de Rubí. Els membres del cor castellarenc han estat escollits per a representar el SCIC, que també premiats al certamen.

Els Premis Nacionals de Cultura, que atorga el CoNCA des de l'any 2009, són la distinció més important en el camp de la cultura a Catalunya. Aquests premis revindiquen la creativitat com a veritable símbol d'un país amb dinamisme cultural que pren la cultura com a part constitutiva de la seva personalitat i identitat històrica. Cultura i societat civil són, per a Catalunya, un eix de passat, present i futur.

Enguany, s'ha atorgat la distinció més rellevant en l'àmbit cultural català a Raimon, Emma Vilarasau, Albert Serra, Joan Francesc Mira, Josep Cots, Maria Espeus, Hèctor Parra, Carles Santamaria, el Secretariat de Corals Infantils de Catalunya i la Fundació Apel·les Fenosa. També s'han premiat disciplines artístiques com la publicitat creativa i el còmic.
Comparteix
M'agrada
Comentaris