Imatge de la revetlla de Sant Jaume
Imatge de la revetlla de Sant Jaume del cap de setmana passat - Q. Pascual
26/07/2017 Cultura
Decidim demana "enfortir les entitats veïnals" per promoure la cultura popular
La formació política posa com a exemple positiu d'expressió cultural de la vila les festes de Sant Jaume al barri del Pla celebrades el cap de setmana passat
Decidim Castellar ha fet públic aquesta setmana un comunicat en què demana "enfortir les entitats veïnals per a millorar la cohesió del poble i augmentar les dinàmiques de comunicació i solidaritat entre la població". "Són moltes les expressions culturals a la vila però des de Decidim copsem també les que hem perdut, com l'engalanament de carrers", apunten en l'esmentada nota de premsa.

La formació política fa la proposta aquesta setmana, tot just coincidint amb la recent celebració el passat cap de setmana al carrer sant Jaume, "un exemple de revetlla tradicional de Castellar que gràcies a la voluntat dels veïns s'ha preservat i actualitzat esdevenint una expressió viva i present".

el carrer, espai de convivència
"Des de Decidim entenem que cal vincular el carrer com a espai de convivència, on la gent es troba i hi pot fer vida, i així se'l fa seu, el cuida i el respecte. És a dir, l'espai públic com un lloc viu, on la vida la donen els veïns, organitzats en associacions de tot tipus", defensa el partit polític. Decidim considera el lleure "com un espai de transgressió i experimentació. L'oci no com a pèrdua de temps sinó com el moment lícit de "no fer res". Fem de Castellar un municipi dinàmic i viu", conclouen.
Comparteix
M'agrada
Comentaris