The Barrom Buddies
The Barrom Buddies - Cedida
20/04/2017 Cultura
Castellar acull un espectacular festival country
Unes 150 motos i cotxes americans seran presents a l'esdeveniment
Marina Antúnez
El proper 22 d'abril, tindrà lloc el Castellar country Rock&Roll Meeting, des de les 10 fins a mitjanit, a la plaça de la Fàbrica Nova, davant de l'Espai Tolrà. "A les 10.30 h hi haurà la concentració de motos i cotxes americans, n'esperem uns 150", diu Joan Canyes, responsable de l'esdeveniment. Els anomenats Captain Roads coordinaran cada grup moter i es posaran d'acord amb el General Captain Road de Harley Davidson, que dirigirà la comitiva pels diferents carrers de Castellar. El recorregut s'iniciarà a l'Espai Tolrà, avinguda Sant Esteve, Prat de la Riba, plaça de la Dona Acollidora, Mestre Ros, carrer del passeig Tolrà, carrer Major, plaça Calissó, carrer Passeig, carretera de Sabadell, fins a la primera rotonda, després cap a la Ronda de Tolosa, altre cop a Prat de la Riba, carrer de Catalunya, Pedrissos i, de nou, a l'Espai Tolrà. "Les motos quedaran exposades fins al migdia perquè tothom les pugui veure", afegeix Canyes.

A les 10 del matí també s'obrirà a la Sala Blava de l'Espai Tolrà el Country Kids, "un espai perquè els petits puguin fer tallers i activitats de country durant tot el dia". A les 11.30 h, s'iniciaran les exhibicions potents, "per exemple, la Núria Estrada porta un espectacle western", diu Canyes. També hi seran Sonaswing i Swingcopats, i els Tornado Brasilian Style France, "un grup francès que balla un country molt espectacular". El festival també acull els Food trucks, amb Carnicas Merche, Creppe DM, Food&Roll, La Maureta i la Creppe Bretone.

A la tarda, hi haurà exhibicions amb els 12 millors grups del país "i els millors coreògrafs del món". Entre exhibició i exhibició, hi haurà ball i sortejos. A més, David Vilellas i Montse Bueno muntaran una coreografia per nens en col·laboració amb El Casal.
A les 21 h, està previst que comenci el concert de The Barrom Buddies. Tots els actes són gratuïts.
Comparteix
M'agrada
Comentaris